woensdag 4 augustus 2010

NOTD: I Just Love Fruit

Ik vond het weer tijd voor een Nail Of The Day! Ik zet bij mijzelf gelnagels. Ik heb dit geleerd van mijn schoonmoeder en heb nu mijn eigen set. Ik vind het heerlijk om een uurtje met mijn nagels te tutten en het ziet er ook gewoon zo veel mooier uit! Ik heb erg dikke vingers van mezelf en slappe nagels. Door lange nagels lijken je vingers slanker. Dat scheelt zó veel! Maar ik had dus net mijn nagels gedaan en vond het zonde om ze meteen te lakken. Dan verdwijnt al mijn werk van 1 uur onder een laag nagellak. Dus besloot ik om met mijn nieuwe fimo canes aan de slag te gaan!

Je hebt dus een staafje van fimo met een appel figuurtje. Dan moet je ze zo dun mogelijk afsnijden en op je nagels plakken. Hier boven dus een appel. Het is zooooo schattig! Ik plakte dus een appel op mijn duim met speciale lijm waar ik ook de tip van mijn gelnagels mee vast zet. (extreem sterk dus!)
Op mijn ring vinger plaatste ik een meloentje, want wie houdt er niet van meloen? Het ziet er dus gewoon super cute uit en je hebt toch iets aparts op je nagels. Ideale oplossing en het is in 2 minuten gebeurt! Ik zet er ook nog een topcoat overheen voor extra versteviging.

Dan als laatste nog deze foto. Ik heb laatst voor mijn verjaardag een ring gehad van vriendjelief. Kijk wat een schitterende ring. Hij glanst en blinkt aan alle kanten! Ik ben er echt zo blij mee! Maar als ik deze ring zie, dan vraag ik me af hoe mooi mijn verlovingsring wel niet wordt haha!

Dit was weer de Nail Of The Day voor deze keer! Ik hoop dat jullie mijn 'simpele' naillooks ook leuk vinden! Hebben jullie fimo canes in jullie stash zitten?

5 opmerkingen:

 1. Dat is zo schattig! Ik vind allee dat witte gedeelte een beetje 'teveel'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi! valt me wel op dat je een groot gedeelte witte tips hebt. misschien kun je proberen die tips iets verder te doen zodat je echte nagels langer is of lijkt. maar verder superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja inderdaad
  ik vind ze niet mooi gezet, ze zijn erg onnatuurlijk zo.
  ik ben zelf nagelstyliste dus ik weet niet waar je woont anders wil ik ze wel een keer voor je zetten want dit kan ( sorry ) echt niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi man ik heb ze ook gekocht super cute:P

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.