dinsdag 3 augustus 2010

Personal Touch - Top mama!

Ik voeg vandaag weer een nieuw onderwerp aan mijn site toe, Personal Touch! Ik vind het leuk als jullie mij leren kennen en weten wie de artikelen schrijft. Ik bedoel, er is meer buiten beauty. Dus vandaar mijn eerste Personal Touch artikel. Toch gaat dit artikel over beauty (i'm sorry, of juist niet), maar ook over mijn lieve moeder die altijd voor me klaar staat.

Samen met mama kocht ik laatst mijn nieuwe Wet 'n Wild producten. Ze had lekker met mij mee lopen neuzen tussen de producten. Héérlijk vind ik dat! Maarja dan kom je thuis. Dilemma! Want waar laat ik deze spullen nou weer?! De halve badkamer heb ik al in mijn bezit... en op mijn kamer ligt ook nog een gedeelte. Af en toe haal ik dus overal producten vandaan om me op te maken. Niet echt handig... Maar op zolder (daar slaap ik) is het af en toe te warm om mijn make-up daar te houden. Zoals altijd denkt mama weer met mij mee!

Op de eerste verdieping hebben wij een 'kastenkamer' Jep, een kamer met kasten! Achter de deur hangt een medicijnen kastje (zie: ideaal om make-up in op te bergen). Maar alleen daaraan had ik niet genoeg. Dus zou er een kast moeten komen, maar dan zit de deur in de weg. Ik had het idee weer uit mijn hoofd gezet en legde me erbij neer om overal alles vandaan te halen. Komt mama 's avonds bij me op de kamer. "Zullen we gewoon de deur eruit halen?" Ik schiet in de lach. Het idee alleen al! Maar nu 4 dagen later is inderdaad de deur eruit. Er staat een kastje onder en voila! Ik heb mijn eigen make-up plek! Vandaag gaan we naar Ikea om nog wat spulletjes te halen om het helemaal af te maken. Mama heeft af en toe de gekste ideeën, maar het is gewoon geweldig dat ze zulke dingen voor mij doet.

Ze vind het ook super leuk dat ik deze blog ben begonnen en denkt de hele dag met mij mee. Foto's maken? Ze staat alweer klaar met ideeën en helpt me om het leuk op de foto's te zetten. Dagje Antwerpen? Natuurlijk komt ze met iets thuis wat ik kan reviewen op mijn site! En ook bij mama begint de Lush verslaving, Jippie! Dus dat nam ze ook mee voor ons.

Natuurlijk komen er binnenkort foto's online van me nieuwe make-up plekje. Ik ben er zo blij mee! Vandaag nog even de finishing touch eraan en dan is die helemaal af!

En als laatste... MAMA JE BENT GEWELDIG!

1 opmerking:

  1. wat een lieve moeder heb je!
    leuk, deze rubriek :)
    whahaha, het is erg herkenbaar, niet wetende waar je je spulletjes moet laten. Leuk dat je nu je eigen make-up plekje hebt!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.