zaterdag 7 augustus 2010

Review: Rimmel London Stay Matte


Een hele tijd geleden kocht ik deze foundation en poeder van Rimmel. De lijn heet Stay Matte. Ik weet helaas niet meer hoe duur de producten waren. Zal rond de € 10,- per stuk zijn en toen ging er nog 50% vanaf. De review komt zo laat omdat ik ze eerst goed wilde testen.


Het Product
De verpakking van de producten zijn een beetje simpel, maar ik kan me er niet zo aan ergeren. De foundation heb ik in de kleur Soft Beige. Precies de goede kleur voor mij. De poeder heb ik in de kleur Silky Beige en is bijna transparant. Hij maakt alleen mat en geeft geen kleur. De verpakking van de foundation beloofd 12 uur een matte huid en de poeder een glanzende huid 5 uur tegen te gaan.
een swatch van de Rimmel Foundation
Tijdens gebruik
De foundation brengt super aan en blend lekker weg. Mijn gezicht is helemaal egaal en ik heb niet het gevoel dat ik een plamuur laag op heb! Mijn huid is ook geheel mat, al heb ik niet zo'n glimmend gezicht van mezelf. Hier overheen breng ik de poeder aan. Deze zie je niet, maar matteert nog net een beetje extra. Nog steeds heb ik geen plamuur op mijn gezicht, maar oogt het héél natuurlijk!

Ik pak deze foundation er steeds vaker bij. Het overtreft mijn Clinique foundation niet, maar het komt dicht in de buurt! De pressed powder behoort zeker tot mijn favorieten! Hij is echt top over iedere foundation en concealer! Ik vind beide producten hun geld waard. Bij mij beloven ze wel hun 12 en 5 uur durende matheid.

Cijfers Foundation
Product 8/10
Verpakking 7/10
Prijs 8/10
Gebruiksgemak 9/10

Eindcijfer 8

Cijfers Poeder
Product 9/10
Verpakking 6/10
Prijs 7/10
Gebruiksgemak 9/10

Eindcijfer 7,75

3 opmerkingen:

  1. Klinkt heel goed! Ik heb echt een hekel aan glimmende huidjes haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo te zien: 2 goede producten. Ik heb nog nooit iets gekocht van Rimmel, misschien toch eens doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb ze beiden maar de foundation begint na een paar maanden slechter te smeren. ik heb ze al sinds februari en heb er tot op de dag van vandaag elke dag van gebruikt. het poeder is bijna op, de foundation nog lang niet :D ik ben er blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.