vrijdag 6 augustus 2010

Review: Sleek Dip-it EyelinerToen ik een palette van Sleek bestelde werd ik ook ontzettend nieuwsgierig naar deze eyeliner, dus bestelde ik het erbij. Ik wilde graag een zilveren, want zwarte heb ik al genoeg. Dit leek me een kleur die ik toch wat vaker zou pakken. Deze eyeliner kostte € 3,89 zonder btw. Ik heb de eyeliner online besteld opwww.alicejohavesentials.nl. De bestelling was super snel binnen en de producten werden goed verzonden.

Het Product
Ik vind het een leuke verpakking voor een Eyeliner. De verpakking is in dezelfde kleur als de eyeliner. Zo is het makkelijk te zien welke kleur het is, en het is natuurlijk gewoon leuk! Toen ik de eyeliner openmaakte ontdekte ik dat het geen kwastje, maar een stiftje had. Daar had ik nog geen ervaring mee dus ik was razend benieuwd.

Tijdens gebruik
Ik vond het erg lastig om met het stiftje het netjes aan te brengen. Voor één oog moest ik het meerdere keren erin dompelen. Dit vind ik niet zo fijn. Ik wil gewoon in een keer één lijn kunnen trekken. Ook prikt de eyeliner een beetje. Dit kan aan mij liggen, aangezien mijn huid super gevoelig is. Maar ik wil het gewoon melden. Hieronder een swatch van de kleur. De kleur is wel heel mooi en het geeft net iets extra's!
De eyeliner brengt dus lastig aan, maar het is wel goedkoop én blijft goed zitten. Het maakt je look anders en bijzonder. Zwarte eyeliner gebruikt namelijk iedereen al. Het is even handig worden met het stiftje, maar bij mij gaat het al een stuk beter nu. Ondanks het lastig opbrengen vind ik de eyeliner wel een aanrader. Hieronder een foto van de eyeliner op mijn oog. Ik heb verder niets van make-up op.
Dan als laatste nog eventjes de cijfers!
Cijfers
Product 6/10
Verpakking 8/10
Prijs 9/10
Gebruiksgemak 6/10

Eindcijfer 7,25

5 opmerkingen:

 1. Leuke foto, die laatste! Lijkt mij wel een leuke toevoeging aan een look voor bijvoorbeeld een feestje, maar ik zou het niet dagelijks dragen. Jammer dat 'ie (bij jou) een beetje prikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw, mooie kleur! ik zou ook wel een x een andere eyeliner dan zwart willen hihi.

  &bedankt voor je bericht. ja ik vind engels ook best lastig schrijven, haha, maar ik reageer ook zelf veel bij engels blogs enzo, dus vandaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goh, het is niet echt mijn ding eerlijk gezegd! De kleur zou ik denk ik nooit dragen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleur, staat je goed en is eens iets anders!!
  Ik draag nooit liquid eyeliner. Weet eigelijk niet of ik het mooi kan aanbrengen...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Petra: echt een kwestie van een keer proberen ;) En veel oefenen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.