zondag 1 augustus 2010

Swatches Wet 'n Wild Lipsticks


Ik heb mijn Wet 'n Wild lipsticks voor jullie geswatched. Helaas staat er geen kleur of nummer op de lipsticks. Ik kan dus niet zeggen welke je zou moeten bestellen. De lipsticks bevallen mij héél goed. Gisteren de hele dag de Glam and Care op gehad. Deze verzorgd meteen. Bleef ongeveer zo'n 4 uurtjes zitten inclusief 3 glazen water.

Laat ik beginnen met een swatch op mijn hand. Ze liggen helaas niet op de juiste volgorde. Erg stom van mij. Volgende keer zal ik er op letten. Foto is gemaakt zonder flits.

Dan de foto's op mijn lippen. Dit is de eerste lipstick van links op de bovenste foto. Hij is erg roze, valt dus lekker op en smeert fijn op je lippen. Maar ik denk dat deze toch to much voor mij is.

Dan de 2de lipstick op de foto. Van veraf is de kleur mooi nude. Van dichtbij vind ik het toch minder mooi. Het dekt niet mooi genoeg. Doe je er meer op, zodat die zichtbaar wordt dan zit er echt teveel op je lippen. Maar toch een mooie lipstick!

Van deze lipstick ben ik helemaal weg! Dit is dus de glam and care. Een lipstick met een lippenbalsem in het midden. Hij geeft een hele mooie glans op je lippen. Valt niet heel erg op, maar is precies goed! Met deze lipstick ben ik héél erg blij!

Dan de meest rechtse lipstick op de foto. Deze lijkt heel erg op de eerste lipstick. Deze komt toch mooier op, op je lippen. Deze is ook minder fel en voor mij dus meer draagbaar.

Dat waren mijn swachtes van mijn Wet 'n Wild lipsticks! Ik ben er heel erg blij mee. Dus neem zeker eens een kijkje bij de prijzenmepper. Misschien liggen ze bij jullie ook in de winkel!

5 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.