Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

zondag 29 augustus 2010

This Month Favourites August

Wat gaat de tijd toch snel! De maand Augustus is alweer voorbij en dat betekend dus een nieuwe This Month Favourites! Deze keer zijn het nog lekkere zomerse producten. Helaas is het slechte weer al in aantocht.

Het zijn vooral producten die ik in de vakantie veel heb gebruikt of echt als zomer product heb aangeschaft. Van sommige producten krijgen jullie nog een review. Nou dit zijn mijn favorieten producten van de maand Augustus!

1. Een bodysplash van Victoria's Secret in de geur Pure Seduction. Gekregen van een vriendin uit Amerika. Het ruikt echt heerlijk zomers en zoet! Ik spray het de hele dag op als ik het zie staan. Deze bodysplash geeft mij echt een zomers gevoel en is daarom een van mijn favorieten deze maand.

2. Escada Ocean Lounge is een hele zoet parfum. Ik ben echt gek op zoete parfums! Maar ik gebruik ze vooral in de zomer. In de winter wil ik toch een zwaardere parfum. Ik pas mijn parfums ook echt aan op het weer. Maar dit is echt een heerlijke zomerse parfum!

3. Na-het-ontharen verzorgende olie van de Etos. Jullie hebben het vast al eerder voorbij zien komen. Maar in de zomer kan ik echt niet zonder dit product! Na het scheren van mijn benen, oksels en bikinilijn spray ik dit op. Mijn huid voelt zijdezacht aan en me benen hebben een mooie glans. Dit is echt een must have voor de zomer.

4. Dan nog de Lemony Flutter van Lush. Deze heb ik in Italiƫ gekocht, vandaar dat er zo'n rare naam op staat. In het Italiaans heet het Morbidissima en dit betekend zacht. En dat klopt, want alles waar je dit product op smeert wordt zacht! Iedereen zou de Lemony Flutter eens moeten proberen.

5. Deze Metamorphose uv-protection spray heb ik 2 weken lang in Italiƫ gebruikt. Het beschermt mijn haar tegen zon, water en chloor. Mijn haar is totaal niet uitgedroogd, waar ik normaal wel last van heb als ik terug kom van vakantie. Een heel fijn product voor als je op vakantie gaat.

6. Dan heb ik ook nog 2 weken lang de Metamorphose hair and body shampoo gebruikt. Ik gebruikte het alleen voor mijn haren. Ik merkte meteen dat het vochtbalans in mijn haar weer goed was. Mijn lokken hebben er de hele vakantie gezond en glanzend uitgezien.

7. Dan als laatste nog deze blush van The Body Shop. Ik noemde dit product vandaag ook al in mijn Question Time. Deze blush kan echt anywhere anytime en dat vind ik heel fijn. Het is een zacht roze blush zonder shimmer. Ik ben echt gek op deze blush!

3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke (en lekkere) spulletjes!

    Lots of Love♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat een zalige spulletjes. Die haarproducten lijken me super, en die olie van etos lijkt me ook zalig, had ik dit gekend in het begin van de zomer ... :)

    Petra x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke spulletjes! Ik wil heel graag Lemony Flutter proberen, maar hier helaas nergens een Lush in de buurt.:(

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.