maandag 20 september 2010

Het 100ste artikel!!

Jeejj! Vandaag post ik mijn 100ste bericht op Pretty Beauty Land en daarom wilde ik daar een heel artikel aan wijden. Sommige zullen denken, mmm 100 berichten, dat is niks. Maar voor mij is het een hele prestatie! Mijn blog bestaat sinds 1 juli 2010, en vanaf die dag heb ik bijna iedere dag minimaal 1 artikel geplaatst. Ik zag mijn site veranderen. Ik wilde beter, mooier en professioneler worden. Ik wilde niet een van de zovele blogs worden. En het is zo moeilijk om zo ver te komen, om niet als de zoveelste blog gezien te worden. Ik heb ontzettend hard gewerkt aan mijn blog. Als ik ergens aan begin dan wil ik het ook goed doen. Ik heb er ook een hele tijd over na gedacht voordat ik mijn blog begon. Ik heb zitten pieken over waarom ik die blog dan wilde? Heb ik wel tijd voor een blog? Heb ik de kennis voor een blog? Uiteindelijk heb ik dus besloten om een blog te beginnen en zo ontstond Pretty Beauty Land!Ik legde de eisen voor mijzelf hoog. Ik wilde artikelen schrijven waar meiden iets van leren. Ik wilde zelf nog heel veel leren, dus veel research en gewoon dingen doen! Ik wilde iedere dag een artikel online zetten. En ik wilde goede reviews, geen halve of slecht geteste reviews. De meiden die die reviews lezen moeten er vanuit kunnen gaan dat het waar is wat ze lezen. 
Ik vind zelf dat mijn artikelen echt vooruit zijn gegaan. In het begin waren ze vaak kort en te weinig informatie. Tegenwoordig worden ze al langer en informatiever. Ook de kwaliteit van de foto's is vooruit gegaan. Ik leerde knopjes op mijn fototoestel kennen die ik nog nooit had gebruikt en de foto's werden beter. Ik leerde hoe foto's leuker werden door er een 'decor' omheen te bouwen. Daarna leerde ik de foto's bewerken, waardoor ze nog mooier werden. Ik ging bedrijven mailen voor informatie over producten om hierover te schrijven. Ik leerde meer dingen te durven door juist met die bedrijven in contact te komen. Toen ik mijn eerste product van H2O thuis gestuurd kreeg om te testen, was ik ook door het dolle heen. Dat vond ik zo gaaf!

Ik heb nu al zoveel geleerd van mijn blog. En dat in 2 maanden! En er is nog zoveel dat ik kan leren. Het klinkt misschien raar dat je leert van een blog, maar het is echt zo! En het is zo leuk als je artikelen in de smaak vallen. Dat er iedere dag meer bezoekers komen. Ik ben ook trots op alle bezoekers die ik krijg. Ik check ook meerdere malen per dag mijn teller op de site. En wat kan ik glunderen als er weer meer bij zijn gekomen. Langzamerhand krijg je meer reacties. Ik vind het zo leuk om weer een reactie te krijgen! Voor mij zijn 6 reacties bij één artikel dan ook al veel, al is bijna de grote blog 100 niets. Je moet gewoon ergens beginnen en het is leuk als je ziet dat je site groter en populairder wordt. Het zou niet leuk zijn als je vanaf dag 1 al 1.000 bezoekers hebt. Je moet er hard voor werken en je bent dan ook echt trots als er weer een bezoeker meer op je teller staat. 

Ik geniet echt van mijn blog en ik vind het super om ermee bezig te zijn. Mijn artikelen schrijf ik dan ook met veel plezier en ik  steek veel tijd in mijn blog. Ik wil alle bezoekers bedanken voor hun leuke reacties! Dit 100ste bericht is voor mij echt super! Er komen er nog honderden bij, maar ik vond het de moeite om jullie te laten weten hoe en wat deze blog met mij doet. En ik stop nog laaaang niet met schrijven!

5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Toen ik mijn 100e artikel plaatste had ik ook zoiets van wow 100 stuks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! :) Hardstikke leuk, en wat een mooie gedachtes ben je allemaal begonnen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!!!
  Ik hoop dat ik ooit zo'n leuke site als jij hebt :D

  Ik had van stardoll, wel eerst een blog van wat er allemaal gratis was (ja, ik weet het, het is vaag :S) die ging heel goed ik had echt vet veel bezoekers en was ook helemaal blij. dus ik weet een beetje hoe je je voelt :P.

  Ik hoop dat deze site nog heeeeeeeeeel lang door gaat :D


  XOXO Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor al jullie lieve berichtjes! Dat doet me echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.