zaterdag 11 september 2010

Question Time! Huidtype


Het is weer zaterdag, dus tijd voor Question Time! Maar eerst wilde ik eventjes iets mededelen. Zoals sommigen van jullie misschien al gezien hadden waren de laatste 2 artikelen niet goed opgemaakt. Er stonden super veel enters in en ik kreeg ze niet weg. Daarom heb ik ze opnieuw moeten maken en weer moeten publiceren. De slechte versies heb ik weg moeten gooien en dus ook jullie reactie's, helaas.Jullie kunnen je reactie nu gewoon weer plaatsen en als er weer problemen voordoen, meld het dan. Vandaag dus een Question Time en zie je nogmaals de review van Lush en Chanel. 

Nu is het echt tijd voor de vraag van deze week. Wil je weten wat de vraag is, klik dan snel verder!
De question van deze week
Deze keer is de vraag ''Wat voor soort huidtype heb jij en wat voor problemen heb jij daarmee?'' 
Een niet zo'n moeilijke vraag, maar ik ben ontzettend benieuwd! 


Ik heb een zéér droge huid. Zo droog dat ik nog steeds geen crème, masker of middeltje heb gevonden dat mij van droge plekken af krijgt. Niet heel mijn gezicht is droog, alleen mijn voorhoofd, oogleden en slapen. De rest is goed gehydrateerd. Het is ontzettend vervelend, want als je foundation opdoet dan valt het extra op op die droge plek op mijn voorhoofd. En ik kan geen oogschaduw dragen als mijn oogleden droog zijn. Dan gaat het in die droge plek zitten en valt het nog meer op. Maar er zitten ook wel positieve dingen aan. Ik heb (bijna) nooit last van puistjes en heb best wel een mooie egale huid voor de rest. Maar ik hoop dat ik ooit nog mijn wondermiddel vind wat mij van mijn droge plekken af helpt! 

Nu is het jullie beurt! Wat voor huidtype heb jij, welke problemen heb je en hoe los je ze op? En zijn er ook nog positieve dingen aan jouw huid? 

1 opmerking:

  1. Ik heb een gecombineerde huid, met een vette T-zone en normale wangen (dus geen droge). Ik maak alleen mijn T-zone schoon, en maskers die moeten zorgen voor een minder vette huid doe ik niet op mijn wangen. :)

    Wel balen dat je zo'n droge huid hebt! Ik hoop voor je dat je iets vind wat helpt.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.