zondag 12 september 2010

Shoplog: Action en Kruitvat


Gisteren en vandaag heb ik een paar dingetjes gekocht die ik graag met jullie wilde delen. Ik ben bij de Action en bij de Kruidvat geweest. Bij de Action kun je hele leuke dingen halen voor weinig geld. Ook vind je er merken die je in Nederland bijna niet ziet, of luxe merken maar dan voor minder geld. Een goede winkel om geld te besparen en toch leuke dingen te scoren!

Eerst wat verzorgingsproducten. Ik begin bij de Action. Daar kwam ik 2 merken tegen die ik niet kende. Als eerste het merk Byphasse. Daarvan kocht ik een Exfoliating Face Scrub. Heb het al geprobeerd en lijkt op het eerste gezicht erg fijn! Deze kostte € 2,40. Normaal zit gezichtsscrub in een heel klein tubetje. Dit is een hele tube van maar liefst 150 ml. Het tweede merk wat ik niet kende is Herbamedicus. Ik kocht een balsem met Aloe Vera erin. Gisteren gesmeerd op de droge plekjes en ze voelen al een stuk beter aan! Deze kostte maar € 1,20 voor een pot van 250 ml. Dan kocht ik nog een dove nachtlotion. Die zou de huid 's nachts herstellen. Daarvoor betaalde ik € 2,50. Dit was dus het duurste wat ik heb gekocht bij de Action!
Bij de kruidvat was er 35% korting op lijn van Pure & Nature. Had hier veel goede dingen over gelezen, dus ik nam de Sensitive Night Cream mee. Hierdoor kwam die op € 1,95 uit.

Laatst konden jullie een artikel lezen over de nieuwe primer collectie van Gosh. Ik heb er 2 gekocht bij de kruidvat. Er was de actie 2 halen 1 betalen. En dat kwam mooi uit, want ik wilde de foundation primer en lip primer! Nu had ik er dus 2 voor €13,75! Ik ga deze voor jullie testen en daar kunnen jullie een review van verwachten. Het artikel over deze primers kun je trouwens hier lezen.

8 opmerkingen:

 1. Wat heb je veel gekocht! Leuk hoor :) Action is één van mijn favoriete winkels. Het aanbod is zo lekker uitgbereid !:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb die scrub ook! Ik vind het meer een crème eigenlijk... XD wat scrub betrekt heb ik liever een iets fijnere scrub. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne producten en ik heb die face exf dinges ook haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingetjes, en lekker goedkoop! Ik ben wel benieuwd naar de scrub.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb de balsem met aloe vera ook ik gebruik hem voor mijn droge benen ,voete en handen, ik had gisteren voor de eerste keer mijn handen dermee ingewreven en ze voelden veel zachter en zagen er minder droog uit ! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.