zaterdag 25 september 2010

Question Time! Kun jij je inhouden?Hoe heerlijk is het wel niet om in een grote drogist of parfumerie rond te lopen? Er zijn altijd wel producten die nog niet hebt geprobeerd. Swatch hier, swatch daar. Ik kan hier echt uren van genieten! Héééérlijk. Ik word dan ook met de minuut hebberiger en kom vaak met weer veel te veel spullen naar huis. 

De Question van deze week
Kun jij je inhouden als je in een drogist of parfumerie loopt? Kom je altijd met iets thuis? Of kun je soms ook zonder geld uit te geven de winkel verlaten? 

Ben je beniewd of ik me kan inhouden? Klik dan snel verder!
Ja ik kan mezelf wel inhouden. Niet altijd hoor en dan zucht mijn vriend weer als ik thuis kom. Maar ik heb nou eenmaal geen geldboom in de tuin staan waar ik iedere dag geld vanaf kan plukken voordat ik de stad in ga. Dus ik zal ook naar mijn rekening moet kijken of ik wel iets kan kopen. Ik koop meestal ook niet super dure producten, maar ook geen spotgoedkope. Vaak ga ik op de aanbiedingen af. Natuurlijk verwen ik mezelf wel eens met een Chanel. Maar dit verdient iedere vrouw wel eens. Maar als ik weet dat ik geen geld heb, ontwijk ik ook vaak drogisten en parfumerieën. Gewoon om mezelf te beschermen.  


Hoe doen jullie dat? Ontwijken jullie ook drogisten om geld te besparen of kunnen jullie zo door de winkel lopen alles testen, maar niets kopen? Of ben je zo verslaafd dat je iedere drogist in móét en ook iets koopt? Ik ben benieuwd! Let me know! 

5 opmerkingen:

 1. Als ik er ben wil ik standaard wat hebben hihi dus ontwijk de parfumerie als ik er bijv geen geld voor heb ofzo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga alleen naar de drogist als ik echt iets wil hebben of naar een specifiek ding te kijken, als dat niet is wat ik wil koop ik het niet
  Soms zie ik wel dingetjes van ooooh die wil ik en dan koop ik het ook wel :P
  Maar verder niet echt. alleen het nodige XD


  XOXO Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kan me best inhouden hoor. Op internet zie ik elke week wel 50 dingen die ik graag zou willen hebben, en meestal koop ik er maar 2. Ik ga niet zomaar naar de drogist om voor 50 euro dingetjes te kopen. Als ik iets leuks zie, kijk ik eerst of ik het een tijdje later nog wil hebben en als dat zo is koop ik het.

  Tuurlijk koop ik wel eens zomaar wat maar ik heb geen baantje, dus ik kan niet heel veel kopen.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan me heel goed inhouden, ik loop eigenlijk 90% van de tijd weer met lege handen naar buiten. :P Dit geldt niet voor winkeltjes met heel veel hebbedingetjes... daar heb ik een zwak voor. XD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me wel inhouden maar wel moeilijk haha, ik moet altijd even bij de make-up kijken en als ik wat leuks zie moet ik het ook kopen

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.