Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

woensdag 15 september 2010

Review: H20 Face Oasis Dual-action exfoliating cleanser


Je gezicht reinigen is belangrijk, maar een goede gezichtsreiniger is ook erg belangrijk! Ik vind het daarom ook leuk om gezichtsreinigers te testen en de voor- en nadelen op een rijtje te zetten. Een tijdje geleden liet ik jullie als kennis maken met het merk H20+. Dat artikel kun je 
hier lezen. Ik testte voor jullie de Face Oasis Dual-action Exfoliating Cleanser. Jeetje dat is een mond vol! Lees snel verder om het resultaat van de face wash te lezen!
Het Product
Ik verwachte eigenlijk enorm veel van deze Face Wash, omdat ik zo razend enthousiast ben over dit merk. Het product zit in een zee blauwe tube, wat ook weer leuk bij het merk past! De tube is verder simpel met weinig poespas. Op de achterzijde staat netjes hoe je het moet aanbrengen en wat de ingrediënten zijn. De substantie in de tube is licht groen en er zitten korreltjes in. Het ruikt lekker fris. Een beetje zoals de zee. Daar ben ik eigenlijk heel enthousiast over, aangezien ik normaal van de geurloze producten heb (omdat ik allergisch ben voor parfum). In een tube zit 120 ml en na opening is de Face Wash 12 maanden houdbaar. De Face Wash kost € 24,- 

Wat beloofd het product? 
Deze innovatieve cleanser is een ware multi-tasker. Naast het weg halen van make-up en onzuiverheden heeft deze ook een ex-foliërende werking en vernieuwt deze de opperhuid. Dit zorgt voor een schone stralende en revitaliseerde huid.

Hierboven een foto van de ingrediënten, voor degene die hier geïnteresseerd zijn.

Tijdens gebruik
Deze Face Wash geeft een heel fijn gevoel. Het irriteerde mijn huid totaal niet, terwijl tot nu toe bijna alle reinigers mijn gezicht irriteerde. De korreltjes in de substantie verwijderen de dode huidcellen van je gezicht waardoor je er frisser uitziet. Deze Face Wash droogt mijn huid wel een beetje uit. Nou moet ik wel zeggen dat mijn huid extreem droog is. Vooral mijn voorhoofd, slapen en oogleden zijn heel droog en op die plekken merk je het extra goed. De rest van mijn gezicht voelt niet uitgedroogd en voelt na gebruik zijdezacht. Nog een pluspunt is de geur! Daar geniet ik iedere keer weer van!

Eindoordeel 
Ik ben ontzettend blij me deze face wash. Ik gebruik hem ongeveer 3 keer in de week. Het maakt mijn huidje super zacht. Op sommige plekken droogt het ook wel uit, maar na een crèmepje erop is dit ook weer gehydrateerd. Ik blijf dit product zeker gebruiken en ik zou het opnieuw kopen als het op was. De prijs ligt wat hoger dan de gemiddelde gezichtreinigers (bij drogisterijen), maar ik heb het geld er zeker voorover. Deze Fash Wash zou ook moeten scrubben, toch gebruik ik na deze nog een andere scrub. Ik heb niet het gevoel dat deze voldoende scrubt. Er zitten namelijk ook niet zo heel veel 'korreltjes' in waardoor niet iedere millimeter van mijn gezicht gescrubt wordt. Zelf gebruik ik dus een scrub met meer scrubdeeltjes, waardoor ik het gevoel heb dat mijn gezicht écht gescrubt wordt. 

Cijfers
Product 8/10
Verpakking 8/10 
Prijs 6/10
Gebruiksgemak 7/10

Eindcijfer 7,25

H2O is verkrijgbaar bij de ICI Paris XL en online op H20plus.nl Momenteel loopt er zelfs een actie dat als je 2 oasis producten online besteld je een Face Oasis Enzyme Mask t.w.v. € 28,- er gratis bijkrijgt. Op de site vind je bij ieder product een duidelijke beschrijving over het product. Ook staat er vaak bij voor welk huidtype het product geschikt is. Bij ICI Paris kunnen ze je ook goed informeren over het merk en de producten. Toen ik om informatie vroeg kreeg ik direct een paar monstertjes mee om het merk te ervaren. Ik ben ontzettend blij met dit product en wil nu ook zeker meer dingen gaan proberen van dit merk. 

Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk. 

4 opmerkingen:

  1. Dat merk kende ik nog niet, ziet er mij een fijn product uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende het ook nog niet, klinkt goed..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ken dit product nog niet, maar ben er wel erg benieuwd naar geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey! I know this is somewhat off topic but I was wondering
    if you knew where I could get a captcha plugin for my comment form?
    I'm using the same blog platform as yours and I'm having difficulty finding one?
    Thanks a lot!

    Check out my web site ... vigrx penis enlargement pills

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.