woensdag 27 oktober 2010

About Brands: Filorga


Maandag ben ik naar een beautysessie van Filorga in Amsterdam geweest. Daar kreeg ik alle informatie over dit nieuwe merk wat uit Frankrijk komt. Ik ben ontzettend verrast door dit nieuwe merk en wilde graag de informatie die ik heb gekregen met jullie delen. 

Filorga is vanaf november 2010 verkrijgbaar in de winkels van ICI Paris XL. Denk nou niet meteen dat Filorga zomaar een cremepje heeft, maar Filorga is al 30 jaar expert op medisch anti-ageing gebied. Sinds 1978 ontwikkelen ze al injecteerbare medische anti-ageproducten. De behandelingen zijn bijvoorbeeld: injecties om rimpels op te vullen, Mesotherapie injecties en medische peelings. Nu heeft Filorga een dermo-cosmetische productlijn ontwikkeld, direct afkomstig uit de esthetische geneeskunde, genaamd cosmesotherapie
Enkele producten van Filorga in hun verpakking


De producten bevatten 55 ingrediënten:
 • 14 vitaminen - Om de cellen te stimuleren
 • 24 Aminozuren - Bevorderd de synthese van de proteïnen die een bestanddeel zijn van de elastische vezels. 
 • 6 Co-enzymen - Voor een optimale stofwisseling
 • 5 Nucleïnebases - Activeert de communicatie tussen de cellen.
 • 4 Mineralen - Om evenwicht in van de extracellulaire matrix in stand te houden.
 • 2 Antioxidanten - Om tegen vrije radicalen te beschermen. 
Nu jullie de basis van Filorga kennen, gaan we verder naar producten. 


Nog meer Filorga producten

Iso-Structure
Een créme voor meer stevigheid. Deze creme is geschikt voor huidtypes die een gebrek hebben aan dichtheid en stevigheid. Werkt herstellend en bevat verstevigende werkstoffen. Gaat de verslapping van de huid tegen en vult zichtbare lijntjes op. De steunlaag van de huid wordt dikker, waardoor het gezicht strakker lijkt. 
Gebruik: Elke morgen op de hals en het gezicht aanbrengen en met je vingertoppen erin kloppen.
Prijs: € 59,- voor 50 ml. 

Meso + Anti-ageserum
Stimuleerd en egaliseert de huid. De huid lijkt voller en gaat huidveroudering tegen. De huid wordt van binnenuit geherstructureerd en aan de buitenkant gehermodelleerd. Je gezicht ziet weer vol, glad en strak uit. 
Gebruik: 's Morgens en s' avonds opbrengen op je gezicht, oogcontour en hals aanbrengen. Hier overheen kun je je dag- of nachtcrème aanbrengen. 
Prijs: € 59,- voor 50 ml.

Sleep and peel
Dit is een huidherstellende nachtcrème, je gezicht wordt weer zacht en stralend. Stimuleerd het celvernieuwingsproces en beschermt tegen huidveroudering. Deze nachtcrème geeft een tintelend gevoel, wat voor sommige als onprettig ervaart kan worden. Voor de gevoelige huid wordt aangeraden het product 2 á 3 keer in de week te gebruiken, in plaats van iedere dag. Dit licht prikkende gevoel betekend dat de anti-age producten hun werk doen. 
Gebruik: Breng 's avonds aan op een gereinigd gezicht. Niet op de vochtige huid of in aanraking met de ogen. 
Prijs: € 59,- voor 50 ml

Meso-Mask
Dit masker maakt je huid weer stralend en glad. Goed voor mensen met een vale en fletse teint. Geeft een relaxmoment en laat je er weer stralend fris uitzien. 
Gebruik: Minimaal 1x per week gebruiken. Breng een royale laag van het masker aan op je gezicht, hals en décolleté. 15 á 30 minuten in laten werken en met veel water afspoelen. 
Prijs: € 42,- voor 50 ml

Neocica
Een crème die de opperhuid hersteld. Fijn na een scrub- of laserbehandeling, injecties of irritaties. Verlicht de dagelijkse irritaties en de huid voelt weer prettig aan. 
Gebruik: 3 á 6 keer per dag licht op de geïrriteerde plek inkloppen. Is ontworpen om te gebruiken na een cosmetische ingreep, maar kan ook gebruikt worden om de huid die door dagelijkse factoren is geïrriteerd tot rust brengen.
Prijs: € 35,- voor 20 ml

Meso- White
Verzacht pigmentvlekken , egaliseert en geeft een sublieme teint. 
Gebruik: 's Morgens en 's avonds met of zonder dag- en nachtcrème aanbrengen. Dit kan plaatselijk op de vlekken of op het hele gezicht. Voor een snelle en intensieve vlekken tegengaande werking moet u dit product 12 weken lang gebruiken. 

Meso-C
Dit is een vitaminekuur voor een stralende huid. De kuur bestaat uit 21 dagen om een futloze, gestreste huid straling en vitaliteit te geven. 
Gebruik: Elke morgen licht op de gereinigde huid van gezicht, hals en décolleté inmasseren. 

Liss And Go
De Liss and go is een snelle huidliftende oogstick. Gaat lijntjes en kraaienpootjes tegen. Handig om mee te nemen voor sprekende ogen. Heb je een sollicitatie en hebben je ogen nog even een oppepper  nodig? Deze stick lift je ogen en spant de huid weer aan. Je ogen zien er minder vermoeid uit. 
Gebruik: Wanneer jij wilt, op elk moment van de dag. Breek het plastic steeltje af, waardoor het product naar de wattenpunt loopt. Breng het voorzichtig aan op het onderste ooglid.

De producten bevatten weinig parfum en werken veel dieper in de huid dan andere crèmes. Filorga lost een droge, slechte huid op. Verminderd rimpels en pigmentvlekken. Degene die de presentatie gaf van Marianne uit Frankrijk. Ze heeft het 
echt ontzettend goed uitgelegd en heeft er een interessante presentatie 
van gemaakt.

Ik ben ontzettend nieuwsgierig geworden naar deze producten. Ik ben vooral geïnteresseerd in de Meso + Serum, Meso-Mask, Neocica en Liss and Go. Ik kreeg de Meso-Mask mee om het thuis uit te proberen. Binnenkort kunnen jullie natuurlijk een uitgebreide review van dit product verwachten. 

2 opmerkingen:

 1. Gaaf hoor! Altijd interessant dat soort presentaties..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kan je meso-white ook op je lichaam gebruiken ???

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.