dinsdag 26 oktober 2010

Review: Clinique High Lenghts Mascara


I'm so in Lalalalalove! Ja, je kunt verliefd worden op een mascara. Toen deze mascara op mijn deurmat viel, was mijn eerste gedachte: Weer zo'n mascara met valse beloftes. Bij iedere mascara reclame hoor je kreten zoals: Maakt je wimpers 100% langer! Oogverblindend resultaat! Je wimpers worden 80% langer en 10x voller! Je hebt nu zelfs mascara's met wimpergroei-complex. 
Nou je besluit de mascara te kopen, want tja wie wil er nou niet een ''oogverblindend resultaat''? Dan breng je de mascara aan en denk je: Mmmm... Is dit het? 

Dat probleem heb ik bij ontzettend veel mascara's. Dus ik had eigenlijk van deze Clinique mascara ook niets anders verwacht. Gelukkig heeft Clinique mij het tegendeel bewezen en doet deze mascara wat het moet doen. Wil je weten waarom ik deze mascara zo geweldig vind?

Het Product 

Hier boven op de foto kunnen jullie al een beetje het vreemde kammetje zien. Toen ik de mascara voor het eerst opendraaide dacht ik echt: Wat moet ik hier nou weer mee? Verder zag de mascara er mooi uit. De verpakking is chique. Je ziet meteen dat het van Clinique is. En de zilveren dop maakt het plaatje natuurlijk compleet. Al mijn mascara verpakkingen zijn zwart of blauw, dus deze valt lekker op! De prijs is € 20,-, dit had ik eerst nooit uitgegeven aan een mascara moet ik eerlijk zeggen.
Tijdens gebruik
Pas na een paar dagen ging ik deze mascara uitproberen. Ik had gewoon niet het gevoel dat dat kammetje ook daadwerkelijk iets zou doen. Maar toen ik het kammetje 1 keer over mijn wimpers deed, stond ik eigenlijk een beetje stomverbaasd voor de spiegel. Dit kammetje doet héél veel! Het is een highlengths mascara en ja ik krijg echte high lengths wimpers! Kijk maar even mee naar het resultaat.

Eindoordeel 
Deze mascara geeft dus echt lengte aan je wimpers. Dat is ook wat het product beloofd. De mascara zou perfect zijn als het ook wat meer volume zou hebben. Deze mascara is niet waterproof. Dat vind ik geen probleem, dat is alleen maar schrobben om de mascara eraf te halen. Ik heb ontzettend gevoelige ogen, maar deze mascara irriteert totaal niet. Nu ik weet wat deze mascara doet, vind ik het de prijs écht waard. Voor sommige zal deze mascara misschien iets te prijzig zijn. 

Cijfers
Product 9/10
Verpakking 9/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 9/10

Eindcijfer 8,5
Deze look maakte ik met de Clinique High Lenghts mascara. Het enige wat ik nog nodig had was eyeliner, oogpotlood, blush en een lipgloss. 

Clinique is te koop bij o.a. ICI Paris XL en Douglas. 

Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

11 opmerkingen:

 1. Zo dat is een lange kammetje! Maar het resultaat is echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, dat ziet er écht supergoed uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat kammetje ziet er erg raar uit, maar wat een ongelooflijk resultaat! wow!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi effect! Ook al ben ik geen fan van Clinique.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi effect krijg je met deze mascara.
  Zelf geen ervaring met Clinique producten maar door die mascara raak ik wel aan het twijfelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was ook heel tevreden over een mascara van Clinque!
  fijn merk
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig effect, en wat ben jij een mooi meisje zeg! :D

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.