donderdag 28 oktober 2010

Review: Lush Bearded Lady


Als ik in de Lush ben geweest, dan kom ik altijd wel thuis met iets lekkers voor in bad. Ik kruip best wel regelmatig in bad om na een stress volle dag weer helemaal te ontspannen. Ik ben gek op de producten van Lush, omdat ik daar geen allergische reacties van krijg. 
Deze keer probeerde ik iets van de kerstcollectie van Lush, namelijk de Bearded Lady! 
Het Product 
Ik vind deze bruisbal er minder leuk uitzien dan alle andere. De reden waarom ik deze kocht, is omdat deze een laagje op je huid achter zou laten. Ideaal voor mijn droge velletje dus! De geur vond ik ook niet zo denderend en is ook niet duidelijk aanwezig. Ik vind dit geen probleem, maar sommige willen gewoon een lekkere en duidelijk aanwezige geur in hun badwater. Deze bruisbal is een limited edition voor de kerst en kost € 4,50 voor 100 gram. Best prijzig voor 1x badderen. 

Wat zegt Lush over de Bearded Lady?


Tijdens gebruik
Toen ik het in bad gooide verwachtte ik een bruisend spektakel. Helaas was dit niet het geval en kwam er zeer weinig kleur en schuim vanaf. Ook ruik je de geur van de bruisbal bijna niet. Ik ging in bad zitten en wachtte, wachtte en wachtte. Deze bruisbal smelt zo ontzettend langzaam. Pas na een half uur was de bruisbal gesmolten. (Met behulp van mij! kleine stukjes lossen sneller op.) Ook voelde ik geen laagje dat op mijn huid achter bleef. Een beetje jammer dus, aangezien ik normaal gek ben op de bruisballen van Lush. 

Eindoordeel 
Helaas, het moest er eens van komen dat ik niet enthousiast ben over een Lush product. En dit is mijn eerste product. Je ruikt de bruisbal niet en er blijft geen laagje op je huid achter. Na een half uur heb je wel een oranje bad, maar ik zit meestal niet zo lang in bad. Voor mensen die kort badderen is dit dus niets. Dan is de Bearded Lady nog niet eens opgelost. Voor lange badderaars is het misschien wel iets. Maar dan nog ruik je deze bruisbal bijna niet. 

Cijfers
Product 4/10
Verpakking 7/10 (aan het milieu gedacht!)
Prijs 5/10 
Gebruiksgemak 6/10

Eindcijfer 5,5

6 opmerkingen:

 1. Dit is ee BBS en die lost niet uit zich zelf op in je bad! Het is de bedoeling dat je zelf het product verkruimelt onder de kraan waardoor het oplost en er schuim vrij komt. Misschien dat het daarom wat tegen viel?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Selina : Aha vandaar! Ik begreep er al niets van! Bedankt! Nu begrijp ik het beter. Maar dan nog blijft het geen product voor mij ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmmm, jammer dat je er weinig van ruikt dan :) Bedankt voor de review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer hoor! Ik vind het er ook niet zo aantrekkelijk uitzien eerlijk gezegd haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah jammer! Maar wel leuk geschreven :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed review! Dan weet ik ook welke ik zeker niet moeten aanschaffen :-).

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.