maandag 4 oktober 2010

Lush nieuwe Ballistics + Review Twilight

Lush komt met nóg meer nieuwe producten. Deze keer zijn het Bath Ballistics! Ik kreeg ze opgestuurd om te testen en natuurlijk deel ik dat maar al te graag met jullie! Er zijn 4 Bath Ballistics: Twilight, Fizzbanger, Dragon's Egg en Mrs Whippy. Toen de postbode mij de doos aangaf rook ik de Ballistics al. Ze ruiken zooo heerlijk! Het zijn een soort bruisballen voor in bad. Maar er komen verschillende kleuren vanaf, waardoor je bad eruit ziet als een kunstwerk. Benieuwd naar mijn ervaring met Twilight? Dan moet je even verder klikken.


Twilight kwam helaas gebroken bij mij aan. Maar ik stond verbaasd toen ik het product uit het zakje haalde. Eerst leek het een roze bal, maar bij het deel waar de afgebrokkeld was, kwam er een blauwe bruisbal tevoorschijn. Het zijn dus eigenlijk 2 bruisballen in 1! Zoals we gewend zijn van Lush, zit er geen verpakking omheen. Ze arriveerden bij mij in een gele gerecyclede zak. 

Wat zegt Lush over dit product? 
Momentje nodig om te ontspannen? Kijk naar de paarsblauwe kleurenregen van deze ballistic. De combinatie van Lavendel, Ylang en Tonka brengt je zo naar een andere dimensie. 


Dus ik liet lekker mijn badje vollopen en gooide de bal erin. Het is ontzettend leuk dat er allemaal kleuren vanaf komen. Mijn bad werd roze met blauwe strepen en lekker veel schuim. Later vervaagd het wel. Uiteindelijk houd je een paars bad over met.... GLITTERS!!! Hoe gaaf is het om te badderen met glitters? Echt zo cool! Er zitten oliën in welke je huid super zacht en glad maken. Geen irritaties en mijn huid voelt absoluut niet droog aan! De Twilight ballistic kost € 5,25 wat ik toch behoorlijk prijzig vind, aangezien je er maar 1 keer mee in bad kunt. Cijfers
Product 8/10
Verpakking 7/10 
Prijs 5/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 7


Vanaf vandaag zijn de Bath Ballistics in alle vestigingen van Lush verkrijgbaar! 

5 opmerkingen:

 1. wow wat gaaf die kleuren én de glitters natuurlijk, een feestje in je bad hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook opzoek naar bruisballen voor in bad, alleen jammer dat het prijzig. Maar dit lijkt me erg heerlijk ontspannend voor in bad

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mrs Whippy klinkt lief! Daar wil ik zo mee in bad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt super mooi en leuk uit voor in bad!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.