dinsdag 5 oktober 2010

This Month Favourites, September


Normaal schrijf ik dit artikel aan het einde van de maand, maar het artikel is een beetje verlaat. Dus daarom bij deze mijn favoriete producten van September! Deze keer veel make-up in plaats van gezichtsverzorging producten. Ik heb 7 top producten voor jullie, die stuk voor stuk het proberen waard zijn. 

En dit zijn de producten voor de maand September! Zoals ik al zei: meer make-up dan normaal. Dit komt omdat ik eigenlijk een beetje dezelfde producten als vorige maand gebruik. Ik vond het een beetje zinloos om deze nóg een keer te plaatsen. Dus daarom heb ik gekozen om wat meer make-up in deze This Month Favourites te laten zien. 

1. De welbekende Catrice Allround Concealer. Een ontzettend goedkope concealer, maar wel een fijne kwaliteit. Ik gebruik het eigenlijk iedere dag. Het dekt niet super, dus soms moet ik wel eens een andere concealer gebruiken. Over het algemeen grijp ik toch naar mijn Catrice concealer.

2. Clinique is een merk wat iedereen wel kent. De prijzen zijn redelijk duur, maar je krijgt er wel kwaliteit voor. Dit blijft toch één van mijn favorieten foundations. Ik gebruik deze inmiddels alweer 2 jaar.

3. Deze keer zit er ook een kwast tussen mijn favorieten! Mijn Stippeling Brush! I can't live without it! Brengt bronzer perfect aan. Niet te veel en niet te weinig. Deze kwast komt uit deze set, waar ik laatst nog een review over schreef. 

4.  Mijn Chanelletje!! Iedere keer wanneer ik deze lipgloss uit mijn tas haal, maakt mijn hart een sprongetje! Dit product maakt mij écht gelukkig! Gewoon naar het logo van Chanel kijken maakt mij al erg happy!

5. Beginnen mijn OCC Liptars je al te vervelen? Mij in ieder geval niet. Deze kleine tubetjes zijn echt super. Mijn favoriete kleur is toch wel Vintage. Swatches vind je hier

6. Blush blijft nog steeds mijn aller aller belangrijkste make-up product. Deze keer een blush van Wet 'n Wild in de kleur Heather Silk. Dit is een mooie frambozen kleur. Best wel fel, maar schitterend op je jukbeenderen! 

7. De laatste van deze maand is het vitamine masker van Dermaviduals. Hier vind je een review over dit product. Momenteel het fijnste masker wat ik in huis heb! Ik gebruik het best vaak. Echt een fijn product!

Dat waren ze alweer voor deze maand! Hebben jullie nog favorieten September producten?

5 opmerkingen:

 1. Die concealer ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zijn leuke producten allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Clinique is echt een fijn merk! En de Catrice concealer is ook heel goed vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke spulletjes, waar heb je die stippling brush vandaan,hij ziet er goed uit:d.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.