zaterdag 30 oktober 2010

Question Time! Extreme make-up

Zoals sommigen van jullie misschien al hadden gemerkt, is er vorige week geen Question Time online gekomen. Mijn excuses daarvoor. Deze week is er wel weer een Question Time en ik ben benieuwd naar jullie meningen! 

Deze keer gaat het over 'extreme' make-up. Wat is voor jullie over de top? En wat zouden jullie in het dagelijks leven wel of niet dragen? 

De een houdt van felle kleuren en zoveel mogelijk kleur. De ander houdt meer van aarde tinten. Natuurlijk zijn er ook meiden die een eyeliner en mascara genoeg vinden en anderen houden weer totaal niet van make-up. Er zijn zoveel verschillende meningen over make-up, daarom was ik nieuwsgierig welke make-up jullie wel of niet zouden dragen! Ik heb enkele foto's op google voor jullie opgezocht. Bij iedere foto krijgen jullie 3 keuzes: 1. Ik zou het overdag dragen. 2. Ik zou het op een feest dragen. 3. Ik zou het nóóit dragen. 

Foto 1

Ik kies voor nummer 2. Ontzettend gaaf hoe die eyeliner is gedaan. Voor een feest zou ik dit zeker wel dragen. Ik hou ook van de kleur groen en ze is ook prachtig opgemaakt. Ja deze look zou ik op een feest zeker doen! Maar wat een gepriel die eyeliner! 

Foto 2

Ik kies voor nummer 3, ik zou dit nooit dragen. Ik vind de look niet zo heel mooi gedaan. Ik vind het te druk en eigenlijk niet zo netjes. Wel ben ik helemaal weg van die lippen! Die zou ik zeker wel doen. Wel of geen feest, die lippen zijn geweldig! 

Foto 3

Ook bij deze kies ik voor nummer 3 en dat alleen vanwege de wenkbrauw. Wel schitterend gedaan, maar ik zou het gewoon niet dragen. De ooglook zonder pauw wenkbrauw, zou ik wél dragen. Gewoon voor overdag of op een feest. Die is schitterend! 

Foto 4

Is dit over de top? Yea dat denk ik wel. Maar toch vind ik de look ontzettend gaaf. Ik zou de look misschien dragen met carnaval. Een prinsessen look misschien? Lekker girly met dat roze en gave steentjes op haar lippen. Ik kies voor 2, maar dan wel alleen voor verkleed feestjes. Roze is gewoon mijn ding! 

Foto 5

Wauw wauw wauw! Ik ben verliefd op deze look. Kijk eens hoe perfect haar ogen zijn opgemaakt? En die gele lippen! Toch kies ik voor nummer 2. Je komt er gewoon niet mee weg om zo over straat te lopen. I Like Yellow, maar dit is misschien een beetje té geel. Voor carnaval zou ik het trouwens wél doen! En voor zo'n fotoshoot staat het natuurlijk schitterend! 


Ik ben benieuwd naar jullie meningen! Geef jullie mening over de foto's in de comments! 

4 opmerkingen:

 1. Ik zou eigenlijk wel alles doodeweeks/overdags kunnen en willen dragen... wel eerst customizen, want ik ben niet zo van velle lippen en gekke dingen doen met me weknbrauwen (ook niet tijdens de feestjes). Maar ik ben gek op felle kleurtjes, dus al deze plaatjes zijn voor mij ter inspiratie :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Foto 1: Zou ik zeker op een feestje dragen!
  Foto 2: Zou ik nooit dragen
  Foto 3: Zou ik op een feestje dragen, maar wel in andere kleuren.
  Foto 4: Zou ik zeker wel een keer willen dragen naar een geschikte gelegenheid
  Foto 5: Zou ik nooit dragen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De 1e 2 zou ik wel willen dragen, voor een speciale gelegenheid of een feestje of iets dergelijks.. de laatste 3 denk het maar niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. voor carnaval kan alles wel. Verder zal ik doordeweeks of tijdens een feestje dit niet dragen.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.