maandag 1 november 2010

This Month Favourites October

De nieuwe maand is alweer begonnen, dus ook weer tijd voor mijn favoriete producten van de afgelopen maand! Deze keer veel make-up producten. Ik heb 1 week vakantie gehad, waardoor ik lekker veel heb kunnen expirimenteren met make-up en heb daardoor weer nieuwe favorieten gevonden. Er zitten nieuwe producten in, maar ook producten die ik al langer heb. 2 producten moeten nog gereviewed worden, dus jullie krijgen alvast een voorproefje. 

Kijk mee naar mijn favoriete producten van de maand Oktober.

Het weer was nogal wisselend deze maand wat echt funest is voor mijn huid. Mijn huid werd nog gevoeliger en droger dan dat die normaal al is. Daarom was ik echt ontzettend blij met dit eerste product:
1. Filorga - Meso Mask. Degene die mijn blog iedere dag bekijken hebben dit nieuwe merk al voorbij zien komen. Na de presentatie kreeg ik een product mee om te testen. En het zegt natuurlijk heel wat als deze nu al tot mijn favoriete producten behoord! Dit masker is echt ontzettend fijn en vooral in deze maanden. Mijn huidje wordt er super zacht van en ziet goed verzorgd uit. Binnenkort kunnen jullie natuurlijk nog een review van dit product verwachten. Het artikel gemist over dit merk? Klik dan even hier

2. NYX Jumbo Eye Pencil, Milk. Al een tijdje geleden gekocht, maar nooit iets mee gedaan. Toen ik in mijn vakantie wat verschillende looks ging maken heb ik een paar keer iets geprobeerd met de Jumbo Eye Pencil. Je kunt hier echt super gave looks mee maken en het werkt ook nog eens heel erg makkelijk. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want dit merk is super budget!

3. Mac oogschaduw in de kleur shroom. Afgelopen jaar van vriendjelief in Italië gehad. Mijn eerste MAC product! Ik wilde héél graag deze highlighter hebben. Dit zou een perfecte highlighter zijn en ik kan niet meer doen dan dat beamen. Deze highlighter is heel subtiel en geeft een prachtige glans. 

4. Nog een NYX product! Deze keer een lipstick die velen van jullie al zullen kennen. NYX Round Lipstick in de kleur Tea Rose. De kleur is schitterend en de lipstick werkt super fijn. Het is heel creamy dus droogt je lippen totaal niet uit. Dit is het bewijs dat budget producten ook goed kunnen zijn!

5. Ultra Bland gezichtsreiniger van Lush. Zoals jullie weten ben ik gek van Lush! Dit werkt perfect voor mijn allergie en vind het idee achter Lush gewoon super. Ik kan niet de Lush uitlopen zonder iets te kopen. De laatste keer bleef deze gezichtsreiniger aan mijn handen kleven. En ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben! Binnenkort ook hierover een review.

6. Het laatste product dat ik met jullie wil delen is de Clinique High Lengths mascara. Als jullie mijn review van laatst hebben gelezen, dan snappen jullie waarom ik zo gek ben van deze mascara. Deze mascara doet gewoon wat die moet doen! 

Dit waren de producten van de maand Oktober. Volgende maand weer nieuwe producten! 
Binnenkort kunnen jullie dus nog 2 reviews verwachten van de Filorga Meso-Mask en de Ultra Bland gezichtsreiniger van Lush. 

Wat zijn jullie favoriete producten van de maand Oktober? 

8 opmerkingen:

 1. Leuke favorieten allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gek op maskertjes, jouw 1 zou dus zo die van mij kunnen zijn;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke producten !

  Vooral die MAC!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke favorieten zeg!
  Ik ben ook erg benieuwd naar je reviewen, laat maar komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke favorieten , misschien dat ik ook wel een aantal dingetjes ga uitproberen :) !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke favorieten!!
  Nummer 2, en 4 heb ik ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.