vrijdag 29 oktober 2010

H2O komt met 3 nieuwe huidverzorgingsproducten!


Alweer een poosje geleden liet ik jullie kennis maken met het merk H20 Plus. Artikel niet gelezen? Klik dan even hier. Deze keer komt H2O met 3 nieuwe gezichtverzorgings producten die je de herfst doorhelpen. 

De dagen worden korter en donkerder en ons bruine tintje is helaas verdwenen. De herfst is helaas weer aangebroken, wat ook betekend dat we onze huid moeten beschermen tegen de kou. 
H2O komt met producten voor de wat rijpere huid die je huid beschermen, exfoliëren en het tekort aan vetten aanvullen. Hierdoor krijg je een stralende herfsthuid die huidveroudering tegengaat. 
Sea Results 3-in-1 Foaming Cleanser
Deze reiniginsmousse is de eerste stap voor je anti-ageing ritueel. Deze reinigingsmousse bevat tover hazelaar, groene appel en de H2O anti-ageing Blend. Het verwijderd je make-up, maar werkt ook meteen als tonix en anti-ageing behandeling.
Deze reiniginsmousse kost € 24,- voor 150 ml. 

Sea Line Resolution Cream SPF30
De Sea Line Resolution Cream is een dagverzorging die je huid verstevigd en lijntjes vervaagd. Deze dagverzorging bevat Oost Indische kers extract  wat pigment egaliseert. Daarnaast bevat deze verzorging ook nog eens SPF 30, waardoor u huid beschermd wordt tegen UV-stralen. Die zijn er namelijk ook in de herfst. 
Je betaald € 59,- voor 50 ml. 

Sea Results Deep Sleep Recovery Serum
Dit serum vervaagd bestaande lijntjes en verstevigd de huid. Dit product bevat Renitol wat (ouderdoms)vlekjes vervaagt en de huidstructuur verbeterd. 
Dit serum kost € 42,- voor 30 ml. 

 Deze nieuwe producten van H2O zijn vanaf deze week te koop bij ICI Paris XL en online op www.h2oplus.nl 

Ik hoop binnenkort enkel van deze producten te kunnen testen. Natuurlijk komt er dan een uitgebreide review over. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.