zaterdag 9 oktober 2010

Question Time! Haar type!


Ik vind het ontzettend leuk dat iedereen voortaan enthousiast meedoet aan Question Time. Zo kunnen jullie ook elkaars meningen lezen over bepaalde onderwerpen. Dus ga zo door meiden! 

Wij meiden zijn héél goed in klagen. Maar klagen wij ook veel over ons haar? Je hebt meiden met prachtige glanzende krullen en zelfs hun hoor je roepen dat ze graag stijl haar willen. Dan heb je meiden met stijl haar, die jaloers zijn op het overbuurmeisje want die heeft een volle bos met krullen. 

De Question van deze week
Wat voor type haar heb jij? Krullen, slag of stijl. Heb je eigenwijs pluizig haar of glanst jouw haar altijd. Ik ben eigenlijk best wel tevreden over mijn haar. Vroeger niet, toen vervloekte ik het. Maar in de laatste jaren heb ik echt geleerd hoe ik mijn haar het beste kan stylen. Ik heb van nature een vervelende slag wat het gewoon nét niet is. Daarbij heb ik ook nog eens haar dat verschrikkelijk pluist als ik er niets aan doe. Maar met je juiste manier van droog föhnen zit mijn haar eigenlijk super. Al zeg ik het zelf. Vaak föhn ik mijn haar met een ronde borstel met vééél mousse. Of ik stijl het of ik krul het. Ik kan met mijn haar eigenlijk alle kanten op. Het enige wat ik zou willen veranderen is meer haar! Ik heb heel erg dun haar en dat is af en toe wel vervelend. 

Aan jullie de beurt om jullie mening te vertellen over je eigen haar. Ik ben benieuwd!

6 opmerkingen:

 1. Mijn haar is heel stijl en bijna nooit pluizig. Het is wel heel dik, dus ik moet het in verschillende lagen wassen(ik zelfs 1x in de maand naar de kapper voor het wassen!). Dus dik haar is ook niet alles! Ik kan mijn haar dus wel in model stijlen (zodat het een beetje naar binnen valt) maar als ik het ga krullen ben ik 3 dagen bezig.:P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb heel stijl haar en ook vrij dun helaas, en natuurlijk zou ik graag krullen willen hihi zoals dames met krullen vaak stijl haar willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hetzelfde eigenlijk een beetje, veel slag, maar net niet genoeg mooie krullen om er niks aan te doen, en meestal pluist het ook nog ontzettend als ik uit bed kom, en als ik het dan doorkam nog erger, dus ik stijl het eigenlijk altijd. En geloof me, wees blij met dun haar, want ik heb echt een hele bos, en ik zou juist weer wat dunner haar willen hebben haha!;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik laat het verven... blonderen... het is dus vrij droog en heel pluizig (er zit ook nog een slag in en dat helpt ook niet mee). Maar het gaat wel de goede kant op. Heb laatst allemaal professionele haarverzorging gekocht en je merkt echt wel het verschil.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ontzettend dun en weinig haar.. Niet tof! Voor de rest is m'n haar wel makkelijk, ik kam t en de rest van de dag zit het zo.. hoef bijna geen lak enzo te gebruiken ideaal.. Enige naadeel, met een krultang krullen maken werkt bij mij niet, zakt er binnen een uur weer uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb stijl haar, zomers krijgt komt er meestal wel een slag bij. Ik heb geen last van vet en klitterig haar. Van natuur glanst mijn haar al. Soms zou ik wel eens willen dat ik wat meer volume in haar zou willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.