vrijdag 8 oktober 2010

Review: Gosh Velvet Touch Foundation Primer


Dat is best een lange naam voor een foundation primer, dacht ik toen ik het voor het eerst las. Gosh kwam een tijdje geleden met een nieuwe lijn primers. Het artikel wat ik daarover heb geschreven vind je hier. Ze kwamen onder andere met een lip primer en dus deze foundation primer. Ik had hiervoor nog nooit een primer gebruikt, alleen voor onder mijn oogschaduw. Ik was enorm benieuwd wat deze primer aan mijn make-up toe kon voegen. Mijn ervaring met deze Velvet Touch Foundation Primer wilde ik graag met jullie delen. Geïnteresseerd? Dan moet je even doorklikken.


Het Product 
Een primer breng je op onder je foundation. Dit zorgt ervoor dat je make-up langer en mooier blijft zitten. Een primer moet je huid mooi glad en egaal maken. Primers zijn dus ideaal als je op stap gaat of een hele lange dag hebt. Ik was enorm benieuwd of deze primer dat doet. De substantie is een doorzichtige gel. Het voelt ontzettend vettig op je huid aan, maar eigenlijk wel prettig. De verpakking van de primer vind ik niet echt apart. Heel simpel en misschien zelfs wel een beetje goedkoop. Wel bevat deze primer een handig pompsysteem. Alleen is één pompje veel te veel voor je hele gezicht. De primer is verder geurloos, wat ik op zich wel prettig vind. Niet alles hoeft een geur te hebben, anders wordt het geur, op geur, op geur. Deze primer kost € 15,99. En daarvoor moest ik toch even slikken toen ik het afrekende. 


Tijdens gebruik
Ik neem ongeveer een half pompje voor mijn gezicht. De primer is makkelijk te verspreiden over je gezicht en er komt een soort vettige laag op je huid te liggen. Dat klinkt onprettig, maar ik heb er geen problemen mee. De primer trekt ook niet geheel in en de huid voelt zacht aan. Hier overheen breng ik mijn foundation aan. Ook dit gaat heel gemakkelijk over de primer heen. 

Eindoordeel 


Doordat mijn huid vaak heel droog is, gaat mijn foundation of concealer in die droge plekken zitten. Met deze primer heb ik daar geen last van, dus dat is zeker een pluspunt aan dit product. Ik vind niet dat mijn make-up mooier en beter blijft zitten, dan zonder primer. Deze primer is wel heel zuinig. Je hebt maar heel weinig nodig, en er zit genoeg in. Dus het is niet zo dat je iedere maand een nieuwe moet halen. Ik zou dit product niet opnieuw kopen. Ik ga gewoon opzoek naar een betere primer als deze op is. En dat duurt laaaang! Cijfers
Product 6/10
Verpakking 6/10 
Prijs 4/10 
Gebruiksgemak 7/10

Eindcijfer 5,75

3 opmerkingen:

  1. het klinkt goed, maar ik ben altijd een beetje bang dat het mn huid dan helemaal afsluit.
    Is vast niet waar i know, maar het idee hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem ook en ik vind hem erg fijn! Foundation blijft veel beter zitten:)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.