woensdag 20 oktober 2010

Swatch: Essie Escapades

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een swatch van nagellak liet zien. Ik heb de laatste tijd ontzettend veel last gehad van eczeem op mijn handen, dus dat was niet echt mooi om foto's van te maken. Maar vandaag wil ik jullie een schitterend lakje laten zien! Escapades van Essie! Ik had nog nooit eerder een lakje van Essie geprobeerd. Ik vond de prijs toch wel redelijk richting de dure kant € 13,-. Sommige vinden het geen geld voor nagellak, maar ik wel. Totdat ik deze lak opsmeerde. Ik was meteen overtuigd! Je merkt echt het verschil tussen bijvoorbeeld Catrice en Essie.

Escapades is een schitterende rode kleur! Ik zou bijna durven te zeggen dat het mijn perfecte kleur rood is. Deze nagellak lakt snel en makkelijk en glanst zonder topcoat al super mooi. Een nadeel aan deze nagellak is het kwastje. Die is helaas heel smal en slap. Dat vind ik ontzettend jammer aangezien goedkopere merken betere kwasten hebben. Voor € 13,- zou ik liever een bredere kwast zien. 


Om de nagellak uit te dagen, droeg ik het zonder base of topcoat. De meeste beginnen na 1 dag al te chippen, maar Essie niet. De lak bleef ontzettend mooi op mijn nagels zitten. Ik kreeg veel complimenten van mensen over mijn nagels, dus blijkbaar is de kleur wel opvallend. Ik hou wel van rood. Rode nagels zijn verleidelijk en staan ook een beetje dangerous. I like that! 


Een ontzettend fijne nagellak die ik iedereen wel aanraad. Ook over de andere lakjes van Essie hoor ik veel positieve dingen. Ik ben er ontzettend blij mee en zal het nog vaak dragen!
Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

6 opmerkingen:

 1. Best een mooie, rode kleur :) Bedankt voor de swatches ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje, wel jammer dat het prijzig is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je getagd!
  Zie het artikel hier: http://beautybooster.wordpress.com/2010/10/23/tag-wat-is-je-max

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.