maandag 18 oktober 2010

Review: Lush Bath Ballistic Dragon's Egg


Ik was niet echt gek op het uiterlijk van deze Bath Ballistic. Het is gewoon een witte bal met een beetje gekleurde confetti erin. Ik gebruikte deze Bath Ballistic bijna als laatste, puur om het uiterlijk. Discriminatie? Ik besloot om het toch maar in mijn bad te gooien en kijken wat deze 'saaie' bal nou zou doen. 

De Bath Ballistics zijn de nieuwste producten van Lush die inmiddels in de winkel liggen. Meer over de Bath Ballistics, klik hier.

Het Product 
Vanwege het uiterlijk zou ik deze Bath Ballistic niet kopen. Het ziet eruit als een doodnormale bruisbal. De geur lijkt veel op de andere Bath Ballistics, dit vind ik overigens van alle 4 de Bath Ballistics. Dit vind ik wel jammer dat ze niet 4 totaal verschillende kleuren hebben gekozen. De Bath Ballistic Dragon's Egg weegt 200 gram en kost € 5,25 en is geheel veganistisch. 

Wat zegt Lush over Dragon's Egg?
Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Deze kleine draak spuwt oranje schuim! Bang geworden? Dat hoeft niet, tussen de energieke combinatie van jasmijn, grapefruit en citroen vind je een hart van puur goud. Laat je bad vollopen en ga lekker onderuit liggen in het warme water en geniet van een bruisend spektakel. 
Tijdens gebruik
Zoals Lush zei, liet ik mijn bad vollopen en gooide ik de Ballistic erin. Toen die begon te bruisen dacht ik: Hmmmm... Is dit het? Er kwam een beetje wit schuim vanaf en de confetti dreef in het bad rond, en uiteindelijk kwam er een beetje oranje schuim uit. Ik dacht echt dat deze Ballistic gefaald had. Maar toen ineens kwam ik er super veel oranje schuim uit. Alsof het inderdaad oranje schuim spuwde! Ik stond even stom verbaasd. Deze saaie simpele Ballistic gaf wel het gaafste resultaat in bad! 

Eindoordeel 
Wauw! Het resultaat was echt super mooi! Een oranje kunstwerk! En daarbij zat deze bal vol met glitters! Schitterende gouden glitters (Zoals Lush zei: Het hart van puur goud). Heel het bad sprankelde wat de glitters. Ik heb echt genoten van deze Ballistic. Alleen toen liet ik het bad leeglopen en bleef de glitter ook op mij zitten. Pas 2 dagen later waren de glitters weg. Maar het ergste was de badkamer. Wij hebben een bubbelbad en als je het bad leeg laat lopen spuit het de leidingen schoon met lucht. Daardoor werden al die glitters door de hele badkamer gespoten. Ik heb 3 dagen gestofzuigd voordat het weg was. Dus let op in wat voor bad je deze Ballistic gooit, of je moet 3 dagen stofzuigen niet erg vinden. 


Cijfers
Product 8/10
Verpakking 7/10 
Prijs 5/10 
Gebruiksgemak 5/10 (vanwege de glitters, helaas)

Eindcijfer 6,25

De Bath Ballistics zijn te koop in alle vestigingen van Lush en ook online op http://www.lush.eu/nl/
Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

6 opmerkingen:

 1. Looks good, grappig van die glitters :D Bedankt voor de review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er fijn uit, wel niet handig dat die glitters je overal blijven volgen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt lekker badderen. Leuk dat er ook glitters drijven in bad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super, te gekke, rare, leuke bruisbal! Alleen jammer van het prijsje. Toch wel iets te duur voor een half uurtje baden...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem ook, hij ruikt echt heerlijk!
  Alleen vind ik de glitters ook wel een minpuntje.. het hele bad zit onder de glitters :-p

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.