maandag 25 oktober 2010

Tag: Wat is je max?

Veronique tagde mij, ontzettend leuk want dit is de eerste keer dan een beautyblogger dat doet! Het lijstje vond ik erg leuk en daarom wil ik het met jullie delen. 

Prijzen van beauty producten lopen van € 1,- tot € 100,-, maar is een product van € 100,- beter dan een goedkopere? En ben je bereid om € 100,- aan een product uit te geven? Sommige meiden kopen echt alleen budget merken en de andere alleen duurdere merken. Ik koop eigenlijk beide. Het ligt echt aan het product en aan mijn bui. En natuurlijk ook aan de stand op mijn bankrekening. Die laat het natuurlijk niet toe om alleen Dior te kopen. Maar dit maakt het des te leuker als ik wél een chique merk kan kopen. Zo ben ik nog steeds ontzettend blij met mijn Chanel lipgloss en maakt mijn hart nog steeds een sprongetje wanneer ik het uit mijn tas haal. Ik moet er echt voor sparen, maar dat vind ik niet erg.

Benieuwd wat ik uitgeef aan beauty producten? Klik dan even verder! Dagcreme – € 20,- Maar ik zou ook gewoon een crème van de Etos kopen. Momenteel gebruik ik een dag crème van TBS en die kostte geloof ik € 10,- of € 15,- 
Reinigingsproducten – € 30,- Ik gebruik producten van Babor en die zijn ontzettend duur. Die kosten € 15,- en € 20,-. Ik merk wel dat deze producten beter zijn voor mijn huid. 
Foundation- € 25,- Mijn foundation moet goed zijn, daarom vind ik dat je daar best iets aan uit mag geven. Maar ook ik heb een foundation van Rimmel en Catrice. De fijnste foundation die ik heb is van Clinique. 
Concealer – € 10,- Ik heb gewoon de simpele concealer van Catrice. Hoor er hele slechte dingen over, maar ik vind het ontzettend fijn. Verder nog wel wat anderen, maar zeker niet duurder dan € 10,-. 
Blush- € 20,- Dit is misschien best veel geld voor sommigen, maar ik ben gewoon helemaal gek op blush! Can't help it! 
Highlighter – € 10,- Ik kan nog steeds niet echt goed omgaan met highlighter (schaam schaam), wel op mijn ogen, maar niet op de rest van mijn gezicht. Ik heb een goedkope highlighter van Essence geloof ik. Voor mijn ogen heb ik wel duurdere highlighters van MAC en Sephora.
Lipstick – € 10,- Ben niet zo'n lipstick freak. Ik zou eerder een leuke gloss kopen.  
Lipgloss – € 15,- Ik heb eigenlijk niet zulke hele dure lipglossen, op mijn Chanel gloss na dan. Verder heb ik ook nog de OCC liptars die iets duurder zijn. 
Parfum – € 60,- Ik koop niet zo snel parfum. Het is gewoon een super grote uitgave in één keer. Daarom vraag ik het vaak voor mijn verjaardag, kerst enzovoorts. 
Oogpotlood – € 5,- Etos is voor mij goed genoeg. Waarom zou ik een duurdere willen, als deze ook prima werkt?
Oogschaduw – € 10,- Saai he al die bedragen tussen de € 10 en de € 20. Maar ook aan oogschaduw geef ik niet zoveel uit. Natuurlijk soms een MAC oogschaduw, maar ook daar moet ik gewoon voor sparen!
Mascara – € 20,- Laatst ontdekte ik een ontzettend fijne mascara van Clinique, die kostte € 20,- en dat zou ik er ook aan uitgeven. Meestal heb ik mascara tussen de € 10 en de € 15, maar de kwaliteit van Clinique is gewoon nog beter en dat geld heb ik er wel voor over. 

Bij deze tag ik nog een paar beautybloggers: Roxanne, Petra en Myrna.  

En wat geven jullie uit aan make-up? 

2 opmerkingen:

  1. Haha, ik zit hier dus echt overal duidelijk onder! Alleen de lipstick is juist wel mijn ding. Daar geef ik dan ook gerust meer aan uit! Mooie rode lipjes! Love it.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eigenlijk heb ik niet echt een vaste prijs. Ik heb net een lippenstift gekocht van 17,50 bijv. Wel een hoop centjes, maargoed als ik eenmaal iets wil hebben. ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.