zondag 14 november 2010

How to get....Lush in je auto!Ik heb al mijn Lush badproducten bij elkaar liggen in een mandje. Als ik de trap naar boven op kom, komen de geuren van Lush mij al tegemoet. Iedere keer geniet ik weer van dat moment! Dus ik zat te denken hoe ik nóg meer van Lush kon genieten. Waar zit ik dagelijks veel? Toen schoot het me opeens te binnen! DE AUTO! Mijn Volkswage Polo brengt mij iedere dag naar stage, school, werk en vriendinnen en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Dus daarom vond ik dat mijn auto ook een keer verwend mocht worden (en daarmee verwen ik ook meteen weer mijzelf). Ik wilde de geur van Lush op een of andere manier dus in mijn auto krijgen. 


Wil jij ook de heerlijke geur van Lush in je auto krijgen?
Zoals de meesten van jullie al weten werk ik de hele dag met paarden. Ik stap dus ook met mijn vieze schoenen en kleding in de auto. Daarom ruikt mijn autootje niet echt echt lekker fris. En wat is er nou lekkerder om je auto in te stappen en dan Lush te ruiken? Daarom bedacht ik dan een Bubble Bar Slice van Lush in mijn auto zou hangen. Wat heb je nodig?
Het enige wat je nodig heb is een zakje met hele fijne gaatjes waar de Bubble Bar Slice netjes in blijft zitten. En als tweede heb je natuurlijk een Bubble Bar Slice of bruisbal nodig. Net wat jij wilt. Dit hoeft natuurlijk niet van Lush te zijn. 


Hoe doe je het? 
Ik koos voor de Bubble Bar Slice A French Kiss, omdat die heerlijk naar Lavendel ruikt en daar hou ik van.  Aller eerst verkruimel mijn Bubble Bar Slice boven de wasbak (dat voorkomt ruzie met je ouders!) en doe de kleine stukjes in het zakje. Je hoeft niet de hele Bubble Bar Slice te gebruiken. Met het laatste restje kun je gewoon nog in bad! 


Als je je zakje gevuld hebt kun je het in auto hangen. Je kan natuurlijk zelf bepalen waar jij het fijn vindt. Je kan het ook ergens neerleggen, maar ik heb ervoor gekozen om het op te hangen aan mijn achteruitkijkspiegel. 

Taadaaa!

Zo krijg je jouw favoriete geur in je auto en geniet je iedere keer weer als je in je auto stapt! Ik ben erg blij met mijn creatieve idee, al zullen sommigen van jullie dit alllaaaang ontdekt hebben. Ik stap tegenwoordig met veel plezier in mijn auto. I love Lush!

5 opmerkingen:

 1. Handig!!! Ook al ben ik eigenlijk niet zo van hangende dingen aan me spiegel :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice! Ik heb alleen geen auto haha :) Hang het wel in de kledingkast. Jummie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha tof idee! M'n hele spiegel hangt allen al vol haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ruikt wel lekker, maar waar heb je dat zakje vandaan? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mjam, leuk idee! Alleen heb ik geen auto :P

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.