Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

dinsdag 30 november 2010

Shoplog: I love Amsterdam!


Mijn lieve mama nam mij zondag 21 november mee naar Amsterdam om gezellig met zijn tweeën te gaan shoppen. En natuurlijk kom ik met wat leuke spulletjes thuis! Deze keer heb ik alleen kleding gekocht en die wilde ik jullie even laten zien! 

We zijn er eigenlijk maar heel kort geweest wegens veel vertraging met de trein. Maar in korte tijd heb ik toch veel kunnen scoren! En wat is het dan heerlijk om met al die tassen naar huis te gaan! Voordat we de trein terug naar Den Bosch pakten zijn we nog lekker uit eten gegaan in de Jordaan. Heerlijk Tapas! Kortom een erg leuke dag! Nu de foto's van mijn veroveringen! 







Aller eerst de kleding die ik heb gekocht bij de winkel Pimkie! Ik vind het zo jammer dat wij deze winkel niet in Den Bosch hebben! Ze hebben er altijd erg leuke kleding voor een leuke prijs! Kwaliteit is niet altijd even best, het ene kledingstuk is beter dan de andere. Ik was verliefd op dit lange wollen jurkje. Heerlijk voor tijdens de koude dagen! 

Het bovenstaande jurkje combineerde ik met deze stoere bruine riem. Ik vond die 2 gespen echt ontzettend gaaf. Deze kostte € 9,95 wat ik een prima prijs vind voor deze riem. Ook kocht ik nog een simpele bruine legging, staat niet op de foto. Maar dit was dus mijn combi. Wollen trui, bruine legging, bruine riem en mijn Uggs. Van de week krijgen jullie hiervan nog een Outfit Of The Day. 

En dan dit leuke witte shirt met een hartje, dat ik ook bij de pimpie kocht. Ik vond het echt zo lief! Vooral met dat strikje! Als je hierover een  blazer draagt ziet het er ook nog eens netjes uit met een leuke twist eraan! Ik vind blazers echt heel erg leuk, maar ik vind het ook leuk om daarbij iets minder netjes te dragen. Anders wordt het meteen zo saai. 

Dan op naar de Zara. Als ik in Den Bosch naar de Zara ga dan kan ik nooooit iets vinden! Ben ik in een vreemde stad dan kom ik altijd met kleding de winkel uit. Weet niet waar het aan ligt, maar ook deze keer kocht ik wat leuke dingen. Zie hier mijn blazer (of als jullie het een colbert willen nomen is dat ook prima). Ik heb al een zwarte en wilde er nog een. Ik twijfelde tussen een donkerblauwe en deze beige. Uiteindelijk is het toch deze beige worden. 


De bekende vestjes van de Zara! Ik heb er al 5, maar wilde nog een bruine lange. Deze is dus ook aan mijn Zara vestjes collectie toegevoegd. Deze vesten zitten echt super lekker en op zich is de kwaliteit ook prima. 

Alweer een beige kledingstuk! Deze keer een leggingbroek. Deze broek heb ik ook in het zwart en bruin. Die had ik al in Italië gekocht. Nu in Nederland heb ik deze ook nog aangeschaft. Ze zitten echt super! Helaas hebben ze maar 3 kleuren, want ik zou het ook nog wel in het wit (voor de zomer dan) en in het donkerblauw willen hebben. Dus een oproep aan Zara om deze broek in nog meer kleuren te maken! 

Als laatste mijn nieuwe pronkstuk! Mijn schitterende witte winterjas. Ik was al heel lang opzoek naar een witte jas. Dit vind ik zo chique en het is tenminste wat anders! Lekker opvallend als alle mensen zwarte jassen dragen. Deze kocht ik bij Bershka en kostte € 70,-. Erg leuke prijs voor een winterjas! Ik krijg ook van iedereen complimentjes dat mijn jas zo mooi is. Dus ik heb eindelijk mijn witte winterjas.

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl 

5 opmerkingen:

  1. Superleuk geshopt!

    Je boft maar met zo'n mama!

    Mijn favoriet is het lieve shirtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankopen! Vooral dat t-shirtje met dat hartje erop is cute :) Amsterdam rocks inderdaad trouwens, vooral winkelen is daar leuk =D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. PS : van welke winkel komt dat t-shirtje met dat hartje erop trouwens want denk niet dat het erbij stond =) Dankje alvast =)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ liesewiesje: die komt ook bij de Pimpkie vandaan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, een blazer he patje;).
    Erg leuk hoor. Die riem had ik ook zo gekocht kunnen hebben. Love it! Ziet er allemaal goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.