maandag 20 december 2010

Fashionfornails producten!


Laatst vertelde ik al over fashionfornails in dit artikel. Ik kreeg van de week de nieuwe collectie opgestuurd. Er zitten echt super leuke dingen tussen! Ik was zo blij met deze producten dat ik ze aan jullie moest laten zien! Dus kijk met me mee! 
Ik begin met wat leuke steentjes die ik heb gekregen. Erg leuk om op je nagels te plakken. Zo kreeg ik groene bloementjes, blauwe vierkantjes en gele ovale vormpjes. 

Dan deze leuke lijntjes om op je nagels te plakken. I like them! Weet nog niet hoe ik ze ga gebruiken, maar zodra ik ze op mijn nagels heb laat ik het natuurlijk zien! Ik heb zowel witte al zwarte lijntjes. Mochten jullie tips hebben hoe ik deze zou moeten gebruiken dan hoor ik het graag! 

Stickers! Bloementjes, strikjes, halloween, kerst, sterren en nog meer bloemen. In verschillende kleuren, soorten en maten zodat ik ze overal voor kan gebruiken. De Halloween stickers zullen helaas tot volgend jaar moeten wachten. De met kerststickers ga ik van de week aan de slag! 

En nog meer stickers! Witte sterren, gekleurde stickers met bloemetjes, takjes en hartjes. En nog een nagelpiercing. Helaas zijn mijn nagels daar te kort voor.

Ik vind de product echt leuk! Ik ga binnenkort er mee aan de slag en dat laat ik jullie natuurlijk foto's zien! De stickers zijn echt goedkoop. Ik weet niet de precieze prijzen, maar absoluut niet duur.

Neem een kijkje en bestel wat leuks voor jezelf of als kerst cadeau voor iemand anders! 

6 opmerkingen:

 1. Wauw die zien er echt leuk en vrolijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit! Ik ben benieuwd of het een beetje handig in gebruik is want ik loop altijd te rotzooien met stickertjes. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super uit! Lijkt me echt leuk om eens te proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt hele leuke spulletjes! Ik ben zo'n kluns met nailart, dus allemaal kant-en-klare dingetjes zijn echt voor mij bedoeld :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw dat is veel! Leuk zeg, ben benieuwd wat je er mee gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.