Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

maandag 27 december 2010

Kerstcadeau's!

Het is altijd zo gezellig om met kerst bij elkaar te zijn. Lekker met zijn allen uitgebreid eten, bijkletsen en lachen. Een mooi versierde kerstboom in de kamer met glinsterende ballen en kleine lampjes. Ja kerst is echt mijn feest! Dit jaar konden we ook nog eens genieten van een witte kerst, wat ons natuurlijk nog meer een kerstgevoel geeft! Er zit nog een leuk voordeel aan kerst... Je wordt namelijk door je ouders, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes verwend met leuke cadeau's! Ik ben dit jaar ook weer enorm verwend en ik wil jullie laten zien wat ik van mijn lieve kerstmannen en kerstvrouwen heb gekregen! 

Deze lieve badkuip van Sephora kreeg ik van mijn schoonvader en zijn vriendin. Er zitten echt heerlijke dingen in! Een scrub die ruikt naar Vanilla Crème Brûlée, 
shampoo met cranberry geur en een body butter die ruikt alsof je chocolade op je smeert. Jum jum jum! Verder kreeg ik ook nog een leuke kralen armband met een strik. Echt super schattig! Dus die heb ik de hele kerst gedragen! Deze kreeg ik van mijn lieve broer, net zoals de zwarte riem met koperen nopjes. Deze kun je 2 á 3 keer om je heupen heen wikkelen. Dit maakt je outfit gewoon helemaal af! 


Oeeeeeh! Zien jullie het staan? Hét roze ei! Ja ik kreeg van mijn vriend en zijn zusje de Beauty Blender! Het schijnt dat je hiermee echt super mooi foundation aan kan brengen. Nu kan ik het eindelijk zelf uittesten. Ik kreeg er ook een cleanser bij, dus de set is helemaal compleet. Natuurlijk komt hier nog een artikeltje over waarin ik jullie alles vertel over de Beauty Blender! Dan kreeg ik nog een boek van mijn broer: Champagne in Chateau Marmont, geschreven door Lauren Weisberger. En eindelijk kan ik iets proberen van Sabon. Van mijn moeder kreeg ik waardebonnen van Sabon, zodat ik zelf iets lekkers uit kon zoeken en dat ga ik zeker doen! 


Er waren 2 geurtjes die ik nog hééél graag wilde hebben. Miss Dior Cherie en Heat van Beyonce. Mama verwende mij met het geurtje van Dior en vriendjelief gaf mij Heat van Beyonce. Heerlijk! Ze ruiken echt zooo lekker! Zie je rechts dat prachtige doosje! Dat is mijn highlighter en blush van Clinique. Ook deze kreeg ik van mijn moeder, al heb ik het wel zelf uitgezocht. Het geeft een hele mooie subtiele glans, gewoon perfect! Dan als laatste een product van MAC. Mijn 3de product van MAC! Whooohoee! Dit keer een Paint Pot. Ik was hier zo benieuwd na! En nu kan ik het eindelijk uitproberen. Ik koos voor de zwarte kleur Blackground. Ook hier kunnen jullie nog een artikeltje van verwachten. 

Dan is er 1 cadeautje helaas nog niet binnen. Ik krijg nog een doos vol lekkers van The Beauty Bakery. Een webshop met heerlijke cupcakes voor in bad. Natuurlijk laat ik deze ook nog aan jullie zien zodra de postbode ze heeft gebracht. 

Zijn jullie ook zo goed verwend deze kerst? Laat me weten wat jullie hebben gekregen! 

9 opmerkingen:

  1. Wat ben jij verwend ! Ik kreeg enkel brushes van de hema, maar ben er alsnog heel blij mee ! Ohja en 75 euro, dus daar kan ik lekker mee gaan beautyshoppen :)

    xMarthe van Gossipstick

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekker verwend zeg!! Die riem met die dingetjes erop is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ooh, de beautyblender lijkt me geweldig, hopelijk komt er een review van? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @ Silva: Ja daar komt een review van. Dus hou me blog in de gaten en dan zie je het vanzelf verschijnen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nounou en ik vond dat ik al veel had gekregen voor kerst :d. Leuke cadeaus joh! x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuke spulletjes! Idd best veel! Zo'n buidkuip van Sephora heb ik ook gekregen :D Alleen dan met spulletjes met een ander geurtje!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.