zaterdag 11 december 2010

Question Time! Verlanglijstje


Het is weer weekend!!! Dat betekend tijd voor Question Time! Zoals iedere zaterdag stel ik jullie een vraag en beantwoord deze vraag ook iedere week zelf. Zo kunnen jullie mij beter leren kennen, ik jullie en jullie elkaar. 3 vliegen in 1 klap! 

Nu Sinterklaas weer achter de rug is, is het alweer bijna tijd voor de kerstman! Wij vieren zelf geen Sinterklaas, maar gelukkig wel kerst. Onze boom staat ook ieder jaar weer op 5 december in huiskamer. Met kerst krijg je (meestal) cadeautjes. En er is bijna niets leukers dan cadeaus krijgen! Maak jij een verlanglijstje zodat je ouders / vriend / vriendin / oma / opa / tante / oom / neef / nicht precies weten wat je wilt hebben? De Question van deze week
Wat staat er op jouw verlanglijstje voor kerst? 

Mijn moeder weet best wel goed wat ik wil dus dat is wel makkelijk. Wel heb ik altijd een paar specifieke dingen die ik graag wil. Dit jaar heb ik gevraagd: Een domeinnaam voor Pretty Beauty Land. Yeaaa binnenkort hoeven jullie dus alleen maar www.prettybeautyland.nl in te typen. Staat dat niet veel professioneler? Ook wil ik graag het roze ei genaamd de Beauty Blender. Ben er echt zo nieuwsgierig naar! Ook wil ik heel graag een palette van Stars Make-up Heaven palette. Verder nog een blush /highlighter van Clinique, die ik wil is echt zooo mooi! Van M.A.C. paint pot in de kleur blackground. Ben benieuwd of dit echt zo'n top product is! Dan heb ik ook nog om parfum gevraagd: Miss Dior Cherie! Wil deze echt al heel lang, maar hij is zooo duur. Dat is een beetje een nadeel. Als laatste dan nog producten van Lush, ben gewoon gek van lush! 

Nu zullen sommigen wel denken: ''Vraag jij zoveel!?''. Jup mama koopt altijd (belachelijk) veel cadeau's. Maar we vieren daarin tegen ook geen Sinterklaas. 

Nou ik ben benieuwd naar jullie verlanglijstje! 

2 opmerkingen:

  1. Leuke spullen vraag je!! Ik had een camera voor sinterklaas gevraagd voor mijn blog, ben er super blij mee!!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.