Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

woensdag 22 december 2010

Review: Clinique Vitamin C Lip Smoothie


Vandaag een review over de Vitamin C Lip Smoothie van Clinique. Het is alweer een tijdje geleden dat ik over een lipgloss schreef. Dus vandaag weer een leuk product van een leuk merk. Tenminste dat vind ik! 

Deze Vitamin C Smoothie zou vitamine C bevatten wat goed is voor de reparatie en de groei van je huid. Daarbij zou het een smoothie van verschillende boters bevatten die je lippen zijdezacht maken! Ik vind een Lip Smoothie echt heerlijk in mijn oren klinken. Daardoor kon ik niet wachten dit product te testen!

Het Product
Op de verpakking heb ik gewoon niets in aan te merken. Het doosje is zoals alle doosjes van Clinique. Hierdoor herken je wel direct het merk. De Lip smoothie zelf zit in een grijze stick met onderaan een knop waar je aan moet draaien. Aan de andere kant van de 'pen' zit een kwastje waar dan de gloss uitkomt. Op het begin is het moeilijk in te schatten hoe vaak je moet draaien. Op het begin had ik altijd of te weinig, of teveel. Het kwastje werkt fijn als je eenmaal doorhebt hoeveel gloss je nodig hebt. Je kunt met het kwastje mooie strakke lijnen trekken waardoor je schitterende glossy lippen krijgt! Ik heb de vitamin C Lip Smoothie in kleur nr. 12 Peach Power. Een mooie rood oranje kleur met hele subtiele gouden shimmers. Voor een Lip Smoothie betaal je € 19,50 wat toch wel wat geld is. Het is natuurlijk maar net wat je aan een product uit wilt geven. Voor mij is het geen probleem. 



Tijdens gebruik
Zoals ik al eerder zij is het even uitvinden hoe vaak je moet draaien. Ik draai het meestal 3 á 4 keer rond en dan heb ik voldoende voor mijn lippen. De shimmers die erin zitten voel je gelukkig niet, ik vind het namelijk verschrikkelijk als je die shimmers wél voelt. De gloss is best wel plakkerig, maar dat betekend alleen dat die langer blijft zitten. Een waterige gloss is vaak binnen no time verdwenen, maar de Vitamin C lip smoothie dus niet. Een glas drinken overleefd de gloss makkelijk, alleen iets te eten helaas niet. Maarja even 3x draaien en het zit weer op je lippen! 



Eindoordeel 
Ik zal de Clinique Vitamin C Lip Smoothie zeker blijven gebruiken. Het is handig in gebruik en de gloss blijft redelijk goed zitten. Geen probleem als het eraf gaat, want je kunt het heel gemakkelijk aanbrengen op je lippen. Na gebruik voelen je lippen heerlijk verzorgt aan, dus dat is wel een groot pluspuntje! De prijs is misschien een nadeel voor sommigen. € 19,50 is natuurlijk veel geld, maar het is een fijn product dat goed werkt, dus waarom niet? 

Cijfers
Product 8/10
Verpakking 8/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 9/10

Eindcijfer 8

Clinique is onder andere verkrijgbaar bij ICI Paris XL. 


Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl

5 opmerkingen:

  1. Lijkt me echt heerlijk! Alleen kost het wel best wat, en zoveel hou ik nou ook weer niet van gloss.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me goed! Ben geen Clinique fan maar dit wil ik zeker uitproberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bij de Bijenkorf dwaze dagen koop je voor 15 euro een toilettasje met 5 proefproducten. Ook de lip smoothie, alleen was de mijne leeg! Slechte
    reclame voor Clinique.

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.