woensdag 8 december 2010

Review: Sans Soucis Lip Promise


Zegt de bovenste foto al niet genoeg? Ik heb er een nieuwe lievelings lipstick bij. De kleur, de dekking, de uitstraling. Alles is perfect aan deze lipstick. Dit product moest ik met jullie delen, zodat jullie misschien net zo verliefd op deze lipstick worden als ik ben! 

Ik schreef al 2 reviews meer over het merk Sans Soucis. Hiervoor kende ik dit merk niet, maar nu ben ik verkocht. Tot nu toe zijn bijna alle producten bij mij goed in de smaak gevallen en ik heb nóg een Sans Soucis product voor jullie liggen waar jullie nog een review van kunnen verwachten. Mijn eerste review ging over de Deep moist depot die ik nu nog steeds gebruik, zo fijn vind ik het product! Deze Lip Promise wordt ook zeker een lipstick die ik nog een hele tijd zal gebruiken. 


Het Product 
Toen ik de lipstick uit zijn verpakking haalde was ik al verkocht. Ik bleef even ademloos staren naar de luxe uitstraling van dit product. Ik hou van zilver! En helemaal chique dat op heel de buitenkant rondom Sans Soucis staat. Geweldig! Ja ik ben helemaal weg van de uitstraling! Toen ik de dop eraf haalde was ik nog niet overtuigd door de kleur. Dit zou niet een kleur zijn die zelf zou kopen. Op het topje van de lipstick staat het logo van Sans Soucis. Nog zo'n detail waar mijn hart een sprongetje van maakt! Toen ik de lipstick swatchte op mijn hand werd ik nóg vrolijker! De lipstick was redelijk creamy en er kwam een mooie roze kleur op mijn hand. Yea! I'm in love with a lipstick! Deze lipstick bevat trouwens ook nog eens SPF factor 15. Ik heb deze lip promise in de kleur Soft Rose. Voor € 20,50 is deze lipstick al in jouw bezit. Tijdens gebruik
Deze long lasting lipstick brengt redelijk creamy aan, maar blijft wel echt super goed zitten. De kleur was normaal gesproken niet mijn eerste keus geweest, maar ik vind het prachtig! Helaas is het logo wat op het topje van de stick zit, wel na 1 keer gebruiken verdwenen. Vriendinnen gaven trouwens complimentjes over de kleur van de lipstick. Ik ben dus niet de enige die er wild van wordt! Alleen de geur van de lipstick is iets minder. De meeste lipsticks hebben tegenwoordig wel een lekkere geur, maar deze helaas nog niet. Maar als dat het enige is? 


Eindoordeel 
Deze lipstick hoort zeker bij een van mijn mooiste lipsticks uit mijn collectie! Ik kan dus eigenlijk maar 1 minpunten verzinnen: de geur. Misschien is de prijs voor sommigen te hoog. Ik zou het er zo aan uit geven, omdat ik het echt een goede en mooie lipstick vind. Verder is het helaas heel saai en kan ik geen negatieve dingen zeggen. 


Cijfers
Product 10/10
Verpakking 10/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 10/10

Eindcijfer 9,25

Sans Soucis kun je onder andere kopen bij DA, maar ook bij verschillende schoonheidssalons. Online kun je Sans Soucis bestellen op www.beautyservice.com 
Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl

5 opmerkingen:

  1. Ziet er super uit! Hij staat op mijn lijstje voor kerst, wie weet ligt hij binnenkort wel onder de kerstboom!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Lara van Alphen: Als de kerstman verstand heeft van make-up dan legt hij deze zeker onder de boom. Echt een geweldige lipstick! Laat even weten of je hem hebt gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super mooie kleur! Ik hou van deze kleur roze :D

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.