zaterdag 15 januari 2011

Question Time! Teennagels lakken?


Tenen... In de winter zitten ze verstopt in dikke wollen sokken en dichte schoenen. Niemand die ze ziet in de winter. Op je vriendje na misschien.... In de zomer zie je bijna ieder meisje met mooi geknipte en gelakte teennagels lopen. Lekker luchtig in een paar slippers. Maar hoe zien die teennagels er in de winter uit? Nog steeds goed verzorgd of zijn het misschien horror nagels?  


De Question van deze week: 
Vandaag mogen jullie allemaal op de biechtstoel gaan zitten en mogen jullie het eerlijk toegeven als je niets aan je teennagels doet in de winter.... Als jij wél je teennagels verzorgd in winter dan mag je dat natuurlijk ook zeggen. Dus..... de vraag van deze week: Knip, lak en verzorg jij je teennagels in de winter? En jullie kunnen allemaal eerlijk zijn (ik zal niets doorvertellen).

Oke, ik zal het hééééél eerlijk bekennen. Ik verwaarloos mijn tenen in de winter. Zo dat is gezegd! Ik knip ze als ze echt vééél te lang zijn en als het echt moet. Misschien lak ik ze een keer, zodat die lak er vervolgens nog een hele maand of langer op blijft zitten. Tja niemand ziet ze... Alleen mijn vriend, maar ik heb nog geen klachten gehoord. Ze zitten toch altijd in een sok en een schoen, dus waarom zou ik ze helemaal mooi lakken enzovoorts? Zodat ik ze zelf kan bewonderen onder de douche? Nee, mijn tenen mogen in de winter lekker puur natuur leven en met misschien 1 maand oude afgebladerde nagellak erop. 
In de zomer lak ik mijn teentjes altijd wel netjes en knip en vijl ik ze op tijd. Maar zodra ze sokkentijd er weer aankomt vergeet ik ze gewoon. I'm sorry toes, forgive me! 


Nu mogen jullie alles opbiechten op en rondom jullie teennagels... Als je je er zo voor schaamt dan mag anoniem reageren natuurlijk. Maarja als meiden onder elkaar kunnen we het denk ik gewoon aan elkaar verklappen! 

9 opmerkingen:

 1. Het is eigenlijk precies als in de zomer. Alleen groeien me nagels in de winter minder hard en dus hoeft het minder vaak bij worden geknipt. Maar ik doe het zeker wel. Ook lakken. Maar dat is makkelijk, omdat nagellak op mijn teennagels wel zeker een maand netjes blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lak ze nooit, dat vind ik er maar stom uit zien xd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha ik lak ze zelden en dan blijft het er inderdaad veel te lang op zitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik lak ze nog wel, maar ik verzorg ze nauwelijk (slecht, ik weet het). Het blijft er dan veel langer opzitten dan in de zomer, en meestal haal ik het pas na een maand ofzo weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik verwaarloos ze ook hoor, anders blíjf je bezig

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Meestal lak ik m'n nagels van m'n tenen wel! Natuurlijk niet zo vaak als ik m'n vingernagels doe, maar toch nog wel redelijk.. Ik hou het wel een beetje bij zegmaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben niet goed voor mijn voetjes... Teennagels lakken doe ik sowieso niet zo snel, daar moet ik maar net zin in hebben en 's winters al helemaal niet, maar erger is dat ze soms toch echt wel wat meer TLC verdienen! Ze krijgen 's winters wel wat vaker een voetenbadje, maar dat is meer tegen de kou!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ahaha ik heb ze heeel toevallig gister gelakt(A)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik verzorg mijn voeten sowieso ongeacht of dat het zomer is of winter. Ook lak ik mijn nagels alsnog in de winter... Geeft mij toch een prettig gevoel

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.