maandag 17 januari 2011

Review: Sabon Butter Cream


Voor kerst kreeg ik een waardebon voor de winkel Sabon. Ik wilde echt zooo graag iets uitproberen van deze winkel. Geen idee of de producten fijn waren, aangezien ik nog geen reviews over producten van Sabon heb gelezen. De dingen die ik had gehoord van Sabon waren of heel positief, of heel negatief. Ik besloot het zelf uit te zoeken en kocht daarom 2 producten van Sabon. Vandaag laat ik jullie de Butter Cream zien van Sabon. 


Het Product

Alle producten van Sabon hebben een beetje hetzelfde uiterlijk. Daardoor lijkt de winkel een geheel. Hier hou ik wel van. Deze Butter Cream zit in een doorzichtige glazen pot met een gouden deksel. Ik vind dit product iets klassieks uitstralen, maar dat is niet negatief. Ik heb deze Butter Cream in de geur Sweet Summer. Dit is eigenlijk de enige zoete geur die ze hadden. Dit was wel een min puntje, aangezien ik een echte zoetekauw ben. Ik vond de geuren verder niet spectaculair en pikte deze zoete geur er tussenuit. Over de prijzen werd door veel mensen over gepraat. Sabon wordt vaak bestempeld als te duur. Voor een Butter Cream van 200 ml betaal je € 18,95. 


Tijdens gebruik
Als je je vinger door het product heen haalt, dan voelt het ook echt aan als boter. Niet té hard, maar wel het voelt al aan als een hele rijke crème. De geur vind ik heerlijk. Dit is een hele subtiele zoete geur. Een hele prettige geur. De butter cream smeert wel een beetje moeilijk uit, maar trekt wel weer super in je huid.  Wel vind ik dat je redelijk veel van het product nodig hebt. 


Eindoordeel 
Dit is zeker een hele fijne butter cream die mijn droge huidje goed verzorgd. De geur is heel subtiel, maar wel erg lekker. De uitstraling van het product is een beetje klassiek. De hele winkel is een geheel en dit vind ik wel erg leuk. Ik vind dat je veel van het product nodig hebt en daardoor ook sneller door je 200 ml heen bent. Ik vind € 18,95 toch wel een dure prijs voor een butter cream, maar dit is dan ook wel een van de fijnste butter creams die ik ooit geprobeerd heb. Ik vind dat Sabon echt wel het proberen waard is. Het is voor sommigen misschien eventjes sparen, maar dan heb je wel een heel fijn product. 

Cijfers
Product 8/10
Verpakking 8/10 
Prijs 6/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 7,5

Sabon heeft verschillende vestigingen in Nederland en België. Zo heb je ook veel Shop in Shop. Dus een Sabon in de V&D. In o.a. Den Bosch, Alkmaar, Amsterdam, Amersfoort, Den Haag, Antwerpen, Rotterdam en Scheveningen, is een Sabon gevestigd. Hier vind je een lijst met alle vestigingen. 

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl  

5 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.