vrijdag 14 januari 2011

Nails Of The Day: Glitter Tips!Dit artikel was natuurlijk te verwachten. Afgelopen Dinsdag vertelde ik jullie al in dit artikel hoe gek ik was op de glitter tips! Ik kon niet wachten om mijn nagels te gaan doen en nu zitten ze er eindelijk op! Kijk maar mee naar mijn nieuwe gelnagels met glitter tips!De tips zijn doorzichtig en er zitten allemaal glitters op. Het is niet heel opvallend, maar gewoon een mooie schittering in het licht. Ik kan niet meer stoppen om naar mijn nagels te kijken. Ik vind lange nagels echt iets vrouwelijks. Je vingers lijken er langer, dunner en sierlijker door. Ik heb dikke stompjes, maar door deze lange nagels lijken ze tenminste iets eleganter. 


Mijn vriendinnen zijn net zo verliefd op mijn nagels als ik. Binnenkort heeft een vriendin zich opgeofferd om door mij nagels te laten zetten. Mijn schoonmoeder heeft mij geleerd hoe ik gelnagels moet zetten en de vriendin van mijn broer is schoonheidsspecialiste en nagelstyliste en die heeft ook geholpen om het helemaal goed te doen. Nu blijven mijn nagels echt top zitten!


Ik kan in ieder geval niet meer zonder mijn glitter tips. Ik vind ze echt geweldig! Als jij ook bij jezelf nagels kun zetten dan kun je deze tips bestellen op www.nagelfabriek.nl. Voor € 4,- heb je ze al. Kun je geen gelnagels bij jezelf zetten dan hebben ze in deze webshop ook super leuke nailart spullen die echt het proberen waard zijn! 

8 opmerkingen:

 1. Zit er leuk uit! neutraal, maar toch net wat anders!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, het ziet er goed uit! Je hebt gelijk, het ziet er erg elegant uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had verwacht dat het te glitterig zou zijn, maar eigenlijk is dat helemaal niet zo! Het ziet er juist mooi verzorgd uit.:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze erg mooi, maar naar mijn smaal iéts te lang. Maar hey, ieder zijn ding :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik kan ook tips bij mij zelf zetten (acryl en gel), is leuk voor een feestje ofzo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. vind het niet netjes er uit zien je ziet gewoon je eigen witte nagel randje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De tips zijn leuk, ik zie alleen teveel lifting en idd de tip is niet natuurlijk over geveild..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het ziet er idd niet netjes uit... te bobbelig je ziet de tip rand in het midden zitten.. de zijkanten zijn niet recht gevijld erg jammer

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.