dinsdag 25 januari 2011

Review: The Beauty Bakery Serious Booty Buffer


Heel veel meiden die zullen denken: Wat is dat? En ik kan je verklappen dat ik het ook dacht toen ik het voor het eerst zag. Maar dit dames (en misschien heren) is een van mijn nieuwe favoriete producten. In een klap ben ik hopeloos fan geworden van www.thebeautybakery.nl. Eerder konden jullie al een review over de Cupcake Skin Creamer lezen en over de Scrub & Rub soap. Ook deze producten waren hemels lekker! Misschien word het een beetje saai en eentonig, maar ook dit product van The Beayty Bakery is geweldig. Can't help it! 


Het Product
Dit product ziet er misschien niet uit om op te eten zoals de Cupcake Skin Creamer. Maar zodra je dit product een keer hebt gebruikt dan interesseert je heel het uiterlijk niet meer. De zeep die in de buffer zit is gemaakt van Rozemarijn olie, maar je hebt de buffer ook nog in andere geuren, namelijk Mango, Sweet Cake, Rose, Sweetness of Rice, Lemongrass en Lemons & Limes. Ik heb gekozen voor Rozemarijn omdat erg goed werkt bij mensen met een eczeemhuid, maar ook voor mensen die last hebben van puistjes en dermatitis. Voor een buffer van 120 gram betaal je € 6,95.


Tijdens gebruik
De buffer is gemaakt van loofah (dit is een gedroogde natuurspons). In de buffer zitten 4 kleine blokjes zeep. Dit is erg handig aangezien het zo kan vormen naar ieder lichaamsdeel en alles optimaal kan scrubben. Maak je huid en de buffer nat en ga dan met stevige, ronddraaiende bewegingen over ieder lichaamsdeel. Je zult zien dat het product super goed schuimt en lichaam heerlijk scrubt. Helaas droogt het mijn huid wel uit, ondanks de Jojobaolie, amandelolie, rijstolie en mintolie. 


Eindoordeel 
Voor mijn eczeem is het echt super goed! Het droogt mijn huid wel uit, maar na het douchen smeer ik mij toch meteen weer in met bodybutter, so.. no problem! Het product kan je niet afdrogen en weer terug in de kast zetten. Het heeft toch wel een nachtje nodig om uit te lekken en op te drogen. Ik zet het rechtop op een washandje neer. Ze volgende ochtend kan ik het gewoon weer bij mijn zeep stash leggen. Echt een fijn product die goed scrubt. I love it! 

Cijfers
Product 8/10
Verpakking 8/10 
Prijs 8/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 8

Dit product kun je online kopen op www.thebeautybakery.nl. Daar vind je nog meer geweldige producten zoals de Scrub & Rub Soap en de Cupcake Skin Creamers. Deze webshop is echt een kijkje waard en ook zeker een bestelling waard! 

Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl 


Wat vinden jullie van deze booty buffer? En hebben jullie al weleens iets geprobeerd van The Beauty Bakery? 

7 opmerkingen:

 1. Als mijn andere productjes op zijn van TBB doe ik deze zeker weer bij mijn bestelling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt echt goed, hij staat al op de wishlist :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt wel goed! :-) Bedankt voor de review! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er wat appart uit, maar klinkt wel goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.