dinsdag 22 februari 2011

Review: Saboa Aciano Strawberry Hart Bruisbal


Als ik even een momentje voor mezelf wil en helemaal wil ontspannen, dan laat ik mijn badje vollopen met heerlijk warm water en gooi er iets lekkers in. Van de webshop www.sabao-aciano.nl kreeg ik twee leuke producten opgestuurd om te testen, waaronder deze Strawberry bruisbal. In hun webshop kun je kiezen uit 51 verschillende Bath Bombs, dus voor ieder wat wils. De Strawberry hart Bath Bomb heeft een hele zoete geur. Ik ben echt een zoetekauw, maar houd je niet zo van zoet dan zijn er nog 50 andere bruisballen. 


Het Product
De bruisbal ziet er leuk uit en de geur is gewoon verrukkelijk! Het heeft een normaal formaat voor een bruisbal. Ter bescherming zit er nog een plastic beschermhoesje omheen die er wel wat lastig af gaat. In deze bruisbal zit druivenpitolie en zeezout. Druivenpitolie voedt, hydrateert en verjongt de huid. Voorkomt uitdroging en zorgen voor een frisse uitstraling. Herstelt de celstofwisseling, en maakt rimpels gladder. Daarnaast behoudt het ook nog de natuurlijke vochtgehalte van de huid. Het zout in de bruisbal helpt de huid te zuiveren, verwijderd schilfers en activeert de bloedsomloop. Voor deze lieve en heerlijk ruikende bruisbal betaal je € 3,20. 

Tijdens gebruik
Het is even prutsen met het plasticje, maar als die er eenmaal af is kun je deze heerlijke bruisbal die naar zomerse zoete aardbeien ruikt in je bad gooien. Het begint meteen te bruisen en twist en twirlt het hele bad door. De geur is gewoon echt goddelijk! Ik hou van zoete geuren, dus ik was ook helemaal happy met deze Bath Bomb! 


Eindoordeel 
Een pluspunten aan deze bruisbal is de vorm. Het hartje ziet er erg leuk uit tussen je stash. Bijna alle Bath Bombs zijn rond. Ook de geur is echt geweldig! Voor de rest merk ik niets van het hydrateren en voeden van de bruisbal. Maar dit heb ik ook maar met weinig bruisballen. Ik vind het ook niet zo'n probleem, want na het badderen smeer ik me toch altijd in met een body butter. Met deze bruisbal kun je gewoon eventjes heerlijk ontspannen in je eigen badkamer met een verleidelijke zoete geur om je heen.  Ja een prima bruisbal met als grootste pluspunt de geur! 

Cijfers
Product 7/10
Verpakking 7/10 
Prijs 8/10 
Gebruiksgemak 7/10

Eindcijfer 7,25

De prijzen van de bruisballen liggen tussen de € 3,20 en de € 3,65, prima prijzen dus. Je kunt de Bath Bombs vinden op www.sabao-aciano.nl onder het kopje Aciano Bath Bombs. 

Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk.

2 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.