Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

vrijdag 18 februari 2011

Outfit Of The Day: Flower Power


Al een tijdje liep ik ermee in mijn hoofd: Ik wil een bloemen jurkje! Maar ik kon nergens mijn perfecte jurkje vinden. Totdat ik laatst in Tilburg de Coolcat in liep. Daar hing ze in volle glorie..... Mijn bloemen jurkje! Toen het gisteren ook nog eens mooi weer was, twijfelde ik geen moment en trok ik mijn jurkje en mijn favoriete pumps uit de kast. En natuurlijk heb ik dit eventjes voor jullie op de foto gezet. Lekker buiten in de tuin! I can't wait for the summer to begin! 


Ik was meteen verliefd op dit jurkje toen ik het zag. Ik heb er volgens mij € 16,- voor betaald. Dus dat is helemaal niet duur! Ik heb nu eindelijk mijn bloemen jurkje waar ik al die tijd al naar opzoek was. Het heeft van die schattige pofmouwtjes en de lengte vind ik precies goed. Als het dadelijk nog warmer wordt dan draag ik dit met een panty en natuurlijk mijn über gave pumps! 


De print is echt precies zoals ik het in gedachte had. Leuke bloemetjes in verschillende kleuren met veel roze en rood. Leuke zwarte legging eronder en van de zomer een huidskleurige panty. En van de zomer is die natuurlijk ook makkelijk om over je bikini aan te trekken. 


Wat een geluk dat mijn oogappeltjes bij dit jurkje stonden. Ik was opzoek naar schoenen en ineens zag ik deze. Ik ben werkelijk verliefd op deze paarse pumps, maar ze zijn toch lastig te combineren. Ik krijg ook van iedereen complimentjes over mijn pumps als ik deze draag. I love them a lot! De hakken zijn redelijk hoog, ongeveer 10 cm. Het zijn wel stevige pumps, dus lopen in geen probleem.


Dan als laatste nog even een close up van de leuke print. Er zitten echt allemaal verschillende kleuren in! Roze, rood, paars, blauw, geel, grijs en wit. De print zou zo op de gordijnen van mijn oma kunnen zitten, maar ik ben gek op dit printje!

Ik ben echt happy met deze leuke en goedkope aankoop en ik zal dit jurkje ook nog veel dragen. Vooral in combinatie met mijn lievelings pumps!

Houden jullie van bloemen prints of moet jij er niets van hebben?

Jurk: Coolcat
Legging: Action
Pumps: Tango

4 opmerkingen:

  1. Gaaf jurkje! :D Ben ook helemaal weg van je pumps. ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel cool jurkje. Vind persoonlijk je hakken er iets minder bij staan ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! Staat je goed, ik vind die hakken zo mooi :D Ik draag zelf heel weinig bloemenprints, past niet zo bij me :P

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ow, ik houd van die bloemen printjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.