woensdag 23 februari 2011

Pretty Beauty Lands Parfum Stash


Vandaag wil ik mijn parfum stash aan jullie laten zien. Mijn stash is niet zo heel groot, maar dat vind ik ook niet zo heel erg. De geur van parfum wordt na een tijd ook minder en het is niet zo dat ik 10 flesjes per jaar opmaak. Ik heb een paar parfums die ik dagelijks gebruik. Sommigen gebruik ik amper, omdat ik ze toch niet zó lekker vind. Kijk met mij mee naar mijn stash!Als eerste beginnen we met deze parfums. Ik heb ze gewoon willekeurig neergezet. Ik noem de parfums van links naar rechts op. Miss Dior Cherie - D&G Femine -Escada Ocean Lounge - The Body Shop Neroli Jasmin - Lolita Lempica Fleur de Corail. 
Mijn favorieten zijn Miss Dior Cherie en Escada Ocean Lounge. Allebei echt verrukkelijke geuren! De parfum van The Body Shop was wel echt een miskoop. Vind het niet zo heel lekker. De parfum van Lolita Lempica heb ik ooit gehad. Ik draag het wel, maar is niet helemaal mijn geur. Het flesje is wel echt super mooi!


Op naar de laatste parfums. Zie je dat mijn stash best meevalt! Ik begin weer van links naar rechts. Christina Auguilera by night - Burberry Britt - Jean Paul Gaultier ² - Kate Moss Velvet Hour - Beyonce Heat -  Life By Esprit. 
Mijn topgeuren zijn hier Burberry Brit, Beyonce Heat en Jean Paul Gaultier. Life By Esprit heb ik al zolang dat ik het eigenlijk een beetje zat ben. Mijn geur voorkeur is ook erg veranderd waardoor ik het niet meer zo lekker vind. 


Mijn stash bij elkaar! Ik heb dure geuren zoals Miss Dior Cherie, maar ook goedkopere geuren zoals Kate Moss en Christina Auguilera. Er zitten wel een paar miskopen tussen of die ik toen wel, maar nu niet meer lekker vind. Eigenlijk zou ik ze weg moeten gooien, maar dat vind ik zonde. De flesjes zijn vaak zo leuk en daarom mogen ze in mijn stash blijven staan. 

Nou dit was mijn parfum stash. De vorige keer heb ik mijn Lush stash laten zien. Hebben jullie een voorkeur voor welke stash ik de volgende keer laat zien? Ik wil mijn make-up stash nog bewaren totdat ik eindelijk een film camera heb. Ik vind het niet handig en leuk om dit met foto's te laten zien. Dus laat me weten welke stash jullie willen zien! 

Hebben jullie een grote parfum stash? En wat is jullie favoriete geur? 

11 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een erg grote stash (al vind ik het zelf), 24 flesjes. Nou daar doe ik nog wel even mee. De geur die ik echt heel lekker vind is Happy Fizz Moschino (ofzo). Doet me altijd denken aan de zomer, om jezelf lekker mee op te frissen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je mooi parfume stash
  Die van Dior heb opgemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie parfum stash!
  Dior Cherie ruikt lekker♥

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie stash! Miss Dior Cherie is echt een heerlijk geurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke stash! Ik heb er maar twee, eigenlijk, maar die gebruik ik dan ook wel echt op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw coole stash!! ;-) I like parfum! Daar kan je geen genoeg van hebben hahaha... Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Flinke stash heb je zeg! Ik heb er in totaal maar 4!

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.