donderdag 24 februari 2011

Review: Ruscello Intensief Hydraterend CrèmemaskerMijn huid heeft op zijn tijd echt een maskertje nodig. Ik heb dan ook wel een erg lastige huid. Het is heel erg droog, gevoelig en snel geïrriteerd. Het is daarom voor mij ook erg lastig om een goed masker te vinden die mijn huid genoeg hydrateert en verzorgd. Inmiddels gebruik ik alweer een tijdje dit gezichtsmasker van Ruscello. Op zich ben ik er tevreden over, maar voor mijn huid is dit nog steeds niet hét perfecte masker. Voor meiden met een normale huid of meiden die maar een klein beetje last hebben van een droge huid, is dit echt een aanrader! 


Het Product
Dit crèmemasker heeft dezelfde verpakking als de oogcrème van Ruscello (klik hier voor de review), alleen is deze verpakking groter. De verpakking ziet er niet spectaculair verrassend uit, maar gewoon prima. Het gaat natuurlijk om het product, maar toch wil het oog ook wat. Op de verpakking staat goed uitgelegd hoe je het moet gebruiken. Dat mis ik soms op verpakkingen. Het masker heeft een redelijk dikke substantie en ruikt niet erg lekker. Dit komt omdat het een natuurlijk product is zonder parfum enzovoorts. Dan vind ik een minder lekkere geur meteen niet meer zo erg. Ook zit er een pompje op, wat erg gemakkelijk en hygiënisch werkt! Ik wou dat al mijn producten zo'n pompje hadden! Het crèmemasker bevat 50 ml en kost € 12,95. 
Tijdens gebruik
Op de verpakking staat het volgende: Het masker aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté en ca. 15 minuten laten inwerken. Met lauwwarm water afspoelen, met milde gezichtslotion nareinigen en aansluitend een dag- of nachtcrème aanbrengen. Ik smeer het masker er redelijk dik op. Vooral op de plekken die extreem droog zijn. Dit is mijn voorhoofd, slapen en de huid onder mijn wenkbrauwen. Op de droge plekken trekt het echt super snel in. Als je niet weet wat jouw droge plekken zijn, dan zie je dat meteen aan deze crème. De plekken waar de crème als snel verdwenen is, zijn jouw droge plekken. Meestal laat ik dit masker er gewoon de hele nacht op zitten. Het trekt makkelijk in en de volgende ochtend reinig ik mijn huid toch weer. Het masker maakt mijn huidje erg zacht. Helaas is het net niet genoeg voor mijn aller aller aller droogste plekken. Mijn huid ziet er zeker wel beter en minder droog uit. 
Eindoordeel 
Een fijn masker, maar het is gewoon nét niet genoeg voor mijn extreem droge huid. Heb jij een normale huid of een huid die een klein beetje droog is. Dan is dit maskertje wél een goede aanrader voor jou. De prijs vind ik ook prima voor het product. De verpakking is niet heel apart, maar ook niet verschrikkelijk ofzo. Ik kan er prima mee leven hoor, haha. Wel fijn dat alle producten dezelfde labels hebben. Zo kun je ze makkelijk onderscheiden uit je stash. 
Cijfers
Product 7/10
Verpakking 5/10 
Prijs 7/10 

Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 6,75

Ruscello kun je online kopen op 

1 opmerking:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.