maandag 7 februari 2011

Question Time! Budget of luxe?


Een beetje een verlaat artikel. Zaterdag ben ik onverwachts naar Amsterdam gegaan met 3 vriendinnen. Ik had hier niet op gerekend en had dus geen artikelen klaar staan. Gisteren zijn we daar uit eten geweest en daarna op stap. Dus toen ik vandaag thuis kwam was ik echt té brak. Daarom voor deze keer een Question Time. Amsterdam was top. We zaten in een super luxe hotel, dus ik had niets te klagen. Het stappen was ook erg leuk en het is zeker voor herhaling vatbaar! 

Benieuwd waar de Question van deze week over gaat?


Je hebt zoveel verschillende merken. Je hebt budget merken zoals Essence en Catrice die toch van goede kwaliteit zijn. Niet alle producten zijn super. Maar de oogschaduws van Catrice zijn super gepigmenteerd en de nagellakjes zijn ook top! Maar daarin tegen heb je ook weer Dior, Helena Rubinstein, Yves Saint Laurent. Maar ook bij deze geldt hetzelfde. Soms zijn de merken echt super duur, maar valt het pigment van de oogschaduws heel erg tegen. Dit heb ik met Chanel. Van sommige oogschaduws valt het erg tegen, maar daarin tegen heb ik een blush die echt super gepigmenteerd is. Dus beide hebben hun voor en nadelen. 


Maar wat heb jij liever? Budget producten of luxe merken. Dit is een beslissing voor heel je leven. Dus of je stash bestaat uit budget producten, of het bestaat uit luxe merken. 

Ik kies dan toch echt voor de Luxe producten. Ik word gewoon super gelukkig als ik mijn blush van Chanel in mijn handen heb en kan er in de winkel echt van genieten om naar dure producten te kijken. Je kan inderdaad niet alles kopen wat je wilt. Maar het heeft ook wel weer iets dat je ervoor moet sparen. Daardoor ben ik wel 10x zo blij met mijn nieuwe aankoop! Budget producten zijn ook leuk, maar ik hou gewoon van de uitstraling van de luxe producten. Dan maar geen budget meer en alleen maar Luxe! I like it! 

Ik ben benieuwd wat jullie kiezen! Voor mij was de keuze niet zo moeilijk, ik ben gewoon gek op de duurdere merken. Let me know wat jullie kiezen! 

5 opmerkingen:

 1. Beide!!! Ik ben juist blij als ik weer eens een budget product vind die nog beter is dan een lux alternatief :) Maar ik hou ook zeker van luxere merken... en als ik genoeg budget zou hebben dan zou me stash meer van zulke producten bevatten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan niet kiezen! Het hangt er heel erg vanaf welk product het is, als er een budget alternatief is voor een luxe, dan budget.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga voor budget, denk ik.. Nou moet ik zeggen dat ik ook niet echt duurdere merken heb! Maar ik geef liever iets aan wat goedkopers uit wat goed uitpakt dan iets duurs, wat minder goed uitpakt..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb nu een kleine stash opgebouwd met wat budget producten maar sinds ik mijn eerste Chanel nagellak heb, wil ik meer! Ik vind de LE van Catrice of Essence altijd heel erg leuk, maar ik ben nu aan het sparen voor een Chanel of Dior oogschaduw palette en als ik die dan heb weet ik dat ik er veel blijer mee ben dan met een palette van Essence. Maar goed, met budget producten kun je wel een beetje een basis hebben en dan uitgroeien naar wat luxere producten.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.