woensdag 9 februari 2011

Review: Clinique Fresh Bloom Allover Colour


Aangezien ik een beetje variatie wilde in mijn reviews, heb ik even gewacht met dit product van Clinique. Ik had al aardig wat producten van Clinique gereviewd, maar vandaag dan eindelijk een artikel over deze mooie highlighter van Clinique. Ik heb het gekregen voor kerst van mijn moeder en stiefvader. Ik had het wel zelf uitgekozen, aangezien ik al heel lang opzoek was naar een mooie highlighter. De Clinique Fresh Bloom Allover Colour is het geworden. Ik gebruik het best vaak, aangezien het zo'n mooi maar subtiel glansje achter laat! Laatst zagen jullie deze highlighter ook al voorbij komen in mijn
This Month Favourites. Daar beloofde ik jullie al een review over dit product. Dus bij deze.... mijn review!


Het Product
De blush zit in de bekende verpakking van Clinique. Lekker kleurig, maar het straalt toch luxe uit. Als je het kartonnen doosje opent dan komt daar een schitterend glimmend doosje tevoorschijn. Real eye candy! Helaas zie je wel ieder vet vingertje op het doosje, dus iedere keer wanneer ik hem in mijn handen heb loop ik het te poetsen. Ik heb deze highlighter/blush in de kleur Peony en heeft de vorm van een bloem. De lichtste kleur is een prachtige highlighter. De bladeren van de bloem kun je gebruiken als blush. Het middelste gedeelte van de bloem is een hele donkerrode kleur. Volgens mij kostte deze highlighter/blush rond de € 25,-. 

Links met flits en rechts zonder flits. 

Tijdens gebruik
Als je er met een kwast overheen gaat dan kruimelt het niet. Ik heb een hekel aan poeders die heel erg kruimelen. Zonde van je product, want je verspilt veel en het werkt niet handig. Gelukkig heb ik daar geen last van bij deze highlighter. De highlighter en blush bevatten geen shimmer, maar juist een mooi glansje. Zo lijk je tenminste niet op een discobal als je het ergens aanbrengt. Hij is mooi op je wenkbrauwbot, maar ook op je jukbeenderen. Je kunt er ook heel gemakkelijk andere delen van je gezicht mee highlighten. Ik heb dit product echt speciaal gekocht voor de highlighter, want die is gewoon prachtig. De blush is niet echt mijn kleur. Maar wel makkelijk als je ergens blijft slapen ofzo. Zo heb je altijd een blush en highlighter bij. 


Eindoordeel 
De highlighter is gewoon gorgeous! I love love love it! Hiervoor had ik alleen een highlighter van Essence. Je merk echt duidelijk het verschil. Die ligt nu te verstoffen in mijn kast, terwijl deze veel vaker wordt gebruikt. Ik gebruik niet iedere dag een highlighter. Het is maar net hoeveel tijd en zin ik heb om helemaal mijn gezicht te shapen enzovoorts. Ik ben ook erg tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Ik heb het geld er echt wel voorover (ook al heb ik deze gehad voor kerst) en het product is gewoon goed. Het ziet er chique uit, de vorm van de bloem ziet er ook mooi uit en als je het product aanbrengt dan gaat dit heel makkelijk en met een mooi resultaat. 


Cijfers
Product 9/10
Verpakking 9/10 
Prijs 7/10 
Gebruiksgemak 8/10

Eindcijfer 8,25


Voor fashion artikelen kijk een op onze fashionblog: fashionheaven.nl 

8 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.