zaterdag 12 maart 2011

Question Time! Zorg jij goed voor je huid?Alweer een zaterdag! En deze zaterdag betekend dat mijn vakantie er bijna op zit, helaas. Dus vanaf maandag gaat weer iedere ochtend om 6.30 mijn wekkertje en ben ik rond 18.00 weer thuis. En ik vind het juist zo fijn om overdag aan me site te kunnen werken. Maar helaas, de plicht roept en zoals iedereen moet ik ook naar school.


Genoeg gekletst en over op de orde van de dag: Question Time! Iedereen weet inmiddels dat het ongelofelijk belangrijk is om je gezicht goed te reinigen. Heb jij dat artikel gemist, dan kun je dat hier terug lezen. Maar ik ben benieuwd of jullie ook daadwerkelijk zo goed jullie gezichtjes zorgen?


Klets gezellig mee en vertel hoe jij je huid verzorgd!
De Question van deze week
Hoe goed zorg jij voor je gezicht? Ga jij nooit met make-up slapen en reinig jij iedere ochtend én avond je gezicht? Of laat jij jouw make-up er een week opzitten? Laat vandaag alles los over jouw gezichtsverzorgings routine en deel dit met mij en de andere meiden.


Als ik mijn gezicht niet goed verzorg dan heb mezelf daar harder mee. Mijn huid voelt dan 1 week zo slecht aan. Daarnaast voel ik mij ook altijd heel vies als ik met make-up op mijn wangen wakker word. Dus eigenlijk reinig ik mijn gezicht heel braaf. 's Ochtends tonic en daarna een gezichtscrème, vaak ook nog een oogcrème. 's Avonds doe ik mijn gezicht altijd uitgebreid reinigen. Eerst haal ik mijn make-up eraf. Vervolgens gebruik ik onder de douche een een facewash. Daarna een tonic en dan weer een crème en soms oogcrème. Voor ik ga slapen gebruik ik ook nog een lippenbalsem. Ongeveer 1 á 2 keer in de week scrub ik mijn gezicht en gebruik ik ook een maskertjee. Natuurlijk ben ik niet heilig en duik ik wel eens mét make-up mijn bed in. Maar dit valt nog op 1 hand te tellen. Valt mee toch? 
Ik kan dus wel zeggen dat ik goed voor mijn huid zorg, maar doe jij dat ook?

8 opmerkingen:

 1. Ik kan gewoon niet slapen zonder mijn gezicht schoon te hebben gemaakt! S'ochtends gebruik ik een tonic en gezichtscreme, s'avonds een facewash en een gezichtscreme. En natuurlijk altijd voordat ik begin met reinigen verwijder ik al mijn make up!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik verzorg mijn huid denk ik redelijk: ik reinig haar dagelijks twee maal en omdat ik mijn huid anderzijds verpest (littekens) probeer ik mijn huid daarboven op nog wat te stimuleren in wondherstel met crèmepjes. Voor de rest laat ik alle andere zooi (zooi is dus mijn mening) links liggen: TEVEEL smeren en doen kan ook nooit goed zijn: eenmaal smeren betekent vaak dat je moet blijven smeren. Daarnaast is de werking van vele producten minimaal/berust op een wens/hoop effect ondanks de mooie verkooppraatjes.

  Maar goed, ik houd mijn huid denk ik redelijk goed schoon :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik reinig mijn huid elke ochtend en avond, en 's avonds haal ik altijd mijn make-up eraf met een reinigende melk. Soms gebruik ik ook een tonic, maar vaak vergeet ik dat ^^ Vaak gebruik ik ook nog een gezichtscreme.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zorg ook zeker goed voor me gezicht. 's ochtends en 's avonds goed reinigen en ik gebruik verschillende crèmes (net wat me huid op dat moment nodig heeft). ook 1-2 keer per week maskers en scrubben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is fijn om te horen dat jullie allemaal zo goed voor jullie huidjes zorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 's ochtends gebruik ik een milk en tonic om m'n huid te reinigen en daarna een serum, dagcreme en oogcreme om m'n huid te verzorgen.

  's avonds gebruik ik een facewash onder de douche (hiermee verwijder ik ook m'n make-up) en daarna een serum, nachtcreme en oogcreme.

  Verder een aantal keer per week een scrub en/of maskertje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik gebruik 's avonds een milk en lotion van Biotherm. Daarna gebruik ik een serum van Clinique en een nachtcrème, momenteel deze laatste in staaltjes, ik moet me dringend een nieuwe aanschaffen maar weet nog niet welke.
  's Ochtends gebruik ik een lotion en dan mijn dagcrème, ook van Biotherm.
  1 x in de week een hydraterend masker, momenteel van Shiseido en 2x in de week de 7 days scrub van Clinique.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. tuurlijk valt iedereen wel eens in slaap met make up op, maar over het algemeen haal ik het er altijd wel af eigenlijk. ik doe mn ogen met remover, dan was ik mijn gezicht met een facewash en een tonic na. even creme erop, soms ook oogcreme en s morgens hetzelfde alleen dan natuurlijk geen make up remover !

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.