maandag 18 april 2011

Nude Look: I love it!De Nude Look is echt helemaal mijn stijl. Een prachtig egale huid met hier en daar een gezond glansje. Simpele oog make-up en schitterende nude lips. Oow jaa! I love love love love it! 

Ik heb voor jullie (en natuurlijk ook voor mezelf) een paar schitterende foto's gezocht die voor mij de perfecte Nude Look betekenen. 


Deze hele foto vind ik schitterend! Echt een perfect egale huid die er gezond en fris uitziet. En haar haar zit ook echt schitterend! 


Bij dit model vind ik vooral wenkbrauwen heel mooi en haar lippen. Ze heeft wel oogschaduw gebruikt, maar wel neutrale tinten waardoor het nog steeds heel natuurlijk oogt. 


Ik vind de subtiele glans net boven haar jukbeenderen echt prachtig. Ook heeft zij voor mij de perfecte wenkbrauwen. Schitterend! 

Als ik een nude look maak dan zorg ik altijd dat ik een perfecte egale huid heb. Dit vind ik misschien wel het belangrijkste van mijn nude look. Ik zorg wel dat het niet onnatuurlijk oogt, want een nude look hoort er super natuurlijk uit te zien. Ik breng altijd een glansje net boven mijn jukbeenderen uit, op mijn wenkbrauwbot en soms op mijn neus. Verder gebruik ik maar 1 laagje mascara en een donkerbruin oogpotlood. Een zachte natuurlijk blush op mijn wangen en echte nude lips! Met mijn M.A.C Lip Erase en daar overheen een mooie zacht roze gloss. Voor degene die niet weten wat een M.A.C Lip Erase is. Dit is een soort concealer voor je lippen, maar dan droogt het je lippen niet zo heel erg uit. Dit neemt dus de kleur weg uit je lippen waardoor sommige lipglossen beter zichtbaar worden. Ik heb best wel donkere lippen dus lichte kleuren zie je amper. Met mijn Lip Erase kan ik ook alle lichte kleuren dragen. 

Houden jullie van een Nude Look? Zo ja, hoe maken jullie een nude look? 

6 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's maar helaas vind ik nude niks voor mij. Ik houd toch echt van een beetje kleur bij mijzelf. Niet te overdreven maar een gekleurd lipglossje en een beetje eyeliner vind ik erg mooi. Bij anderen kan ik de nude look zeker waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk! Helaas staat de nude look mij niet echt.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind nude erg mooi, maar je hebt een mooie huid nodig. En een strakke huid, want veel glans laat rimpeltjes extra uitkomen. De foto's die je geplaatst hebt, prachtige modellen met mooie make-up!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik vind de nude look ook echt mooi :)

  Dankje voor je berichtje! Die nagellak die ik op had is van Catrice! Chin chily ofzo heet die haha!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.