zaterdag 16 april 2011

Question Time! Een big ass low budget stash of een small high budget stash?


Dit is voor mij misschien wel een van de moeilijkste Question Times die ik ooit heb verzonnen. Ik vind het ook bijna onmogelijk om hier antwoord op te geven. Daarom stel ik jullie vandaag ook deze vraag en ik ben benieuwd of jullie het net zo moeilijk vinden als ik?

Als je moest kiezen tussen een grote stash gevuld met low budget producten of een kleine stash die bestaat uit high budget producten. Wat zou jij dan kiezen? 

De low budget stash bevat alles wat je nodig hebt. Verschillende kleuren oogschaduw in allerlei soorten, oogpotloden, mascara's, eyeliners, blush, bronzers, poeders, foundation, wenkbrauw producten, lipgloss, lipstick in alle kleuren enzovoorts. Alles wat je je maar kunt bedenken. Maar.... het zijn wel allemaal budget producten. Denk hieraan aan merken zoals Essence, Catrice, NYX, MNY, NYC, Etos en Hema. 

De high budget stash is vele malen kleiner, er zit wel alles in wat je nodig hebt. Maar van ieder product maar 1. Dus 1 mascara, 1 eyeliner, 1 lipgloss, 1 lipstick enzovoorts. Wel bevat deze stash een kleine palette met een paar kleuren oogschaduw. Natuurlijk is deze stash dan gevuld met merken zoals Dior, Chanel, MAC, Make Up Store, Clinique, Illamasqua, Urban Decay en Benefit. 

De Question van deze week
Als je moest kiezen tussen 1 van deze 2 stashes, waarvoor zou je kiezen? Even voor de duidelijkheid, je mag niet later nog andere producten bijkopen. Je moet het met deze producten doen de rest van je leven.


Ik heb laaaaaaaaaang nagedacht. Een grote stash is heerlijk! Leuk om in te rommelen en je kunt iedere dag iets anders gebruiken. Maar niet alle low budget producten zijn fijn en van goede kwaliteit en low budget producten laten nou eenmaal niet mijn hartje sneller kloppen. Dit gebeurt bij mij wel als ik een high budget product koop die ik al maandenlang wil hebben. Dus daarom kies ik voor de kleine stash met luxe producten. Je kan minder experimenteren met make-up, maar ja. Ik heb liever luxe producten dan alleen maar budget producten. 


Hoe moeilijk vonden jullie de keuzen? En waarvoor hebben jullie uiteindelijk gekozen? 

9 opmerkingen:

 1. Geen van beiden. Ik weiger om erg veel aan een cosmetica product uit te geven en een grote 'stash' vind ik nog grotere onzin. Nu ik moet kiezen zou ik voor klein, maar fijn gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk kies ik voor een hanteerbare, kwaliteitsvolle stash. Dus waarschijnlijk betekent dat het tweede, hoewel er ook kwaliteit te vinden is in budgetmerken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou direct gaan voor een kleine kwaliteitsvolle stash. Ik merk nu al dat ik meer geneigd ben om mijn duurdere make up te gebruiken. Bovendien vind ik het super zonde dat er dingen niet eens aangeraakt worden. Kan altijd mega hard kwijlen als ik zie dat mensen panporn hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het liefst een mix van beide, zoals ik nu heb. Maar als ik moest kiezen dan zou ik voor het tweede gaan. Ik ben sowieso geen fan van te grote stashes, ik snap er niet zo de nut van. Dan maar betere en duurdere merken waar ook de kwaliteit vaker van beter is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind nou ook niet dat duurder per se beter betekent...sommige budget producten vind ik juist veel fijner dan duurdere. Maarja, niet alles dat budget is is ook fijn. Vaak vind ik vind die middenin-end producten (denk Gosh, enz) erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm, denk die tweede maar niet zeker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou toch ook eerder voor een kleinere maar kwaliteitsvolle stash gaan. Natuurlijk zijn er heel wat goeie producten te vinden bij catrice, essence en noem maar op, maar mijn make up favorieten zijn toch allemaal high-end producten. Het ideale is natuurlijk een mix van allebei maar als ik ├ęcht moet kiezen dan draagt een kleine stash mijn voorkeur weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kleine stash met goede/dure producten. Ik ben mijn grote stash meer dan zat, dus daar hoef ik niet lang over na te denken. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Phoe! Wat moeilijk!
  Als ik zou moeten kiezen zou ik toch voor de kleinere stash gaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.