dinsdag 19 april 2011

Pretty Beauty Lands, Ochtend routineIk ben alles behalve een ochtend mens. Mijn wekker is mijn grootste vijand en ik kan hem dan ook gerust 10 keer uitslaan voordat ik echt mijn bed uitkom. Net zoals vanochtend. Ik ga om 23.45 naar bed met het idee om om 8.00 weer op te staan. Maarja dan wordt het ochtend en gaat die verdomde wekker... Uiteindelijk is het me gelukt om 1 uur naar het gepiep van die wekker te luisteren. Pas na 1 uur kreeg ik mezelf zo ver dat ik toch écht mijn bed uit moest... Gelukkig was ik vrij vandaag. 

Doordat ik altijd véél te laat uit mijn bed kom en daarnaast nog een verschrikkelijk ochtend humeur heb, probeer ik mijn ochtend routine zo kort mogelijk te houden. Benieuwd naar mijn ochtend routine qua gezichtsverzorging? Als ik naar stage moet dan gaat mijn wekkertje om 06.30. Vaak kom ik er pas om 7.00 uit, maar om 7.30 moet ik alweer in mijn auto springen. Erg veel tijd heb dan niet aangezien ik ook nog even mijn lunch moet pakken, ontbijten, thee zetten en in de winter iedere dag weer het ijs van mijn ramen af moet krabben (Thank god it's spring!). Dus veel tijd voor mijn huid blijft er niet over. Toch vind ik het belangrijk dat mijn huid goed verzorgd is als ik de deur uitstap. 

Het eerste wat ik doe als ik wakker word is mijn gezicht wassen. Ik douche eigenlijk alleen 's avonds, puur omdat ik er 's morgen geen tijd voor heb. Als ik mijn gezicht heb gewassen gebruik ik een toner. Dan voelt mijn huid heerlijk fris aan en kan ik vervolgens mijn zonnebrandcrème aanbrengen. Ik werk namelijk de hele dag buiten dus mijn gezicht wordt constant blootgesteld aan UV-stralen. Hier overheen breng ik nog mijn dagcrème aan. Als ik zin heb dan pak ik nog een oogcrème, maar vaak ook niet. Natuurlijk grijp ik ook eventjes naar mijn deo bus voordat ik de badkamer uitstap. Het ligt er natuurlijk ook aan wat ik die dag ga doen. Ik loop namelijk stage op een paarden bedrijf. Je wordt daar toch vies en het maakt toch niet uit of je er nou wel of niet goed uitziet. Als ik op stal moet werken dan doe ik eigenlijk alleen 's ochtends mijn huid verzorgen. Mijn haren gooi ik in een staart en als mijn pony nog goed zit dan mag die blijven hangen en anders tover ik mijn haarband tevoorschijn. Als ik naar school moet dan besteed ik natuurlijk meer  aandacht aan mijn haar en make-up. 

Als ik heb ontbeten dan poets ik natuurlijk nog even mijn tanden. Vervolgens moet ik hard rennen naar mijn auto om toch nog op tijd op mijn stage te zijn. 9 van de 10 keer lukt mij dit. 

De producten die ik gebruik in mijn ochtend routine:
Nivea toner, gevoelige huid
Babor SPF 20 gezicht zonnebrandcrème 
Biodermal dagcrème, droge huid 
Ruscello verzachtende oogcrème 


Zijn jullie een ochtend of een avond mens? En hoe ziet jullie ochtend routine eruit? 

4 opmerkingen:

 1. Ik houd ook niet van de ochtend haha. Maar ik doe wel gewoon elke dag mijn make up. Zelfs als ik haast heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt een avond mens, ik kom 's ochtends met moeite wakker!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben op zich wel een ochtend mens alleen heb ik zo weinig tijd 's ochtends dus ik moet altijd rennen en vliegen. Vaak reinig ik mijn gezicht (douche ook 's avonds dus dat scheelt tijd!) met milk en tonic, doe dagcreme op en make-up. Heb ik meestal toch wel 30 mins voor nodig helaas :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het enige verschil is dat ik er na nog snel wat foundation op kwak.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.