donderdag 7 april 2011

Review: Gosh Waterproof Eye Shadow, Spring Collection 2011

 

Gosh komt dit jaar met een nieuwe lente collectie die vanaf 11 april in alle kruidvat filialen ligt. Ik testte voor jullie de Waterproof Eyeshadow in de kleur Love that Violet. Gosh heeft voor de Spring Look 2011 lijn gebruik gemaakt van nieuwe, zachte, onschuldige pastelkleuren die je voorbereiden op een romantische lente.


Het Product
De oogschaduw zit in een stick en het lijkt een beetje op een creamy eyeshadow. Ik ben meestal niet zo'n fan van cream eyeshadow. Vaak gaan ze al snel in de lijntjes van je oogleden zitten en is je look dus verpest. De Love That Violet Waterproof eyeshadow is een lieve lavendel kleurige oogshaduw die dus ook waterproof zou moeten zijn. Hoe fijn zou het zijn als jij aan het zwembad ligt met een mooie kleurige ooglook? Of als je door de regen fietst en je oogshadow geen milimeter verschoven is? Maar doet deze Waterproof eyeshadow dat ook? Voor deze Waterproof eyeshadow betaal je € 7,99. 


Tijdens gebruik
Een stick.... Ik vind het gewoon niet fijn werken. Je kan niet zo precies werken zoals je met een kwast werkt. En als ik mijn ogen opmaak, dan wil ik gewoon dat het goed zit. Je moet wel een paar keer over je ooglid heen gaan voordat er een mooie dekkende laag is. Maar de kleur is gorgeous! Een prachtige lila kleur met een metallic gloed erover heen. Ik maakte een ooglook met deze stick en besloot om mijn ooglid lila te maken en mijn crease donkerpaars. Helaas is het erg lastig om een poeder oogschaduw te blenden met een creamy oogschaduw. Na een paar lagen lukte het redelijk, maar het resultaat is niet zo mooi, als dat het zou zijn met twee poeder oogschaduwen. 

Eindoordeel 
Ik bracht de oogschaduw aan over een oogschaduw basis. Helaas gaat de oogschaduw ondanks de oogschaduwbasis toch nog creasen. De oogschaduw gaat in lijntjes van je oogleden zitten. Dit gebeurt ook vaak met oogschaduw in poedervorm als je geen basis gebruikt. Maar dit had ik al aanzien komen, aangezien creamy oogschaduws dit altijd doen bij mij. De oogschaduw hoorde waterproof te zijn, and yes it is! Dat is weer een groot voordeel van deze Creamy stick! Helaas vind ik dit product ondanks dat het waterproof is, géén aanrader. Ik heb een hekel aan oogschaduw die creasen. 


Cijfers
Product 4/10
Verpakking/uiterlijk 7/10 
Prijs 6/10
Gebruiksgemak 4/10

Eindcijfer 5,25

Vanaf 11 april 2011 ligt de nieuwe Spring collectie van Gosh in alle kruidvat filialen. Naast deze Waterprood eyeshadow hebben ze ook nog andere producten. Hopelijk zijn deze beter dan deze oogschaduw stick. De andere producten kun je vinden in dit artikel: Gosh Spring Look 2011
Deze review bevat producten die ik heb gekregen. Dit heeft mijn mening niet beïnvloed en deze review is 100% eerlijk. 

2 opmerkingen:

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.