dinsdag 26 april 2011

Volg Pretty Beauty Land overal!

Wil jij altijd en overal op de hoogte gehouden worden over nieuwe artikelen, persoonlijke dingen en leuke winactie op en rondom Pretty Beauty Land? Dan kun je mij nog volgen op Twitter, Bloglovin en Facebook. Ik besteed namelijk een heleboel werk aan deze dingen, maar om er een succes van te maken heb ik natuurlijk wel jullie nodig! 

De Facebook pagina van Pretty Beauty Land bestaat nog niet zo heel lang. Daarom wil ik jullie allemaal vragen om deze pagina even te 'Liken' en er natuurlijk regelmatig op kijken. Als ik meer volgers via Facebook heb wil ik daar ook winacties organiseren speciaal voor mijn Facebook fans en natuurlijk leuke sneak peeks van artikelen. Klik even hier en even in de linker kolom op 'vind ik leuk'. 

Natuurlijk kun je Pretty Beauty Land ook op Bloglovin vinden. Voor degene die Bloglovin niet kennen. Dit is een verzamel site voor blogs. Je kunt al je favoriete blogs volgen en dan kun je in een overzichtelijke lijst alle updates van jouw favoriete blogs zien. Makkelijk als je niet alle blog iedere dag af wilt gaan. Klik even hier om mij te volgen op Bloglovin. Aan de linkerkant kun je klikken op 'follow'.

En als laatste heb ik ook nog Twitter. Hier twitter ik wanneer ik een nieuw artikel heb geplaatst, maar ik twitter ook persoonlijke dingen. Ook organiseer ik zo nu en dan ook winacties speciaal voor mijn volgers op Twitter! Mij volgen op Twitter is niet moeilijk. Klik even hier en dan op 'follow'. 

Het zou fijn zijn als jullie mij op alle gebieden zouden volgen. Ik zou jullie hiervoor eeuwig dankbaar zijn! Beter dan dit kun je denk ik niet op de hoogte zijn van mij en Pretty Beauty Land! 

2 opmerkingen:

  1. Ik volg je facebookblogloving ook. je ook mine http://www.facebook.com/pages/Dhininl/162436053797894

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb je net geliked op Facebook en gefollowed op Twitter!

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.