Pretty Beauty Land is verhuist naar www.prettybeautyland.nl

woensdag 13 april 2011

ZoYou! Een webshop met unieke maar betaalbare kleding!



Ik kwam laatst een nieuwe webshop tegen namelijk www.zoyou.nl. Vanaf het eerste moment was ik verliefd! ZoYou beschikt over een unieke collectie die regelmatig wisselt. Ben jij opzoek naar leuke, unieke maar betaalbare items, dan moet je zeker een kijkje nemen op Zoyou. 

Ik bestelde een vestje en combineerde het met verschillende kledingstukken, om jullie te laten zien wat jullie allemaal wel niet met één kledingstuk kunnen doen. Kijk mee naar mijn verschillende outfits.



Ik ben totaal verliefd op dit schattige vestje geworden! Ik draag het zo vaak ik kan en vind het zelfs erg als ik 'm in de was moet gooien. Aangezien ik het zo vaak draag heb ik ook geleerd hoe ik het kan dragen. Daarom wilde ik jullie vandaag 3 totaal verschillende outfits laten zien. 


Stoer & Sexy
Bij mijn eerste outfit heb ik het vestje gecombineerd met een wit t-shirt met een leuke print erop. Ik ben gek op lange shirts met een print. Je kunt dit eindeloos combineren. Onder mijn t-shirt draag ik een lak legging (love it or hate it...) en daaronder lak leren killer heels. 


Just Casual 
Je kunt het vestje ook bij een casual outfit dragen. Ik heb een lang grijs t-shirt met daarover heen het vestje half dicht. Een leuke skinny jeans eronder met ballerina's. Ik loop namelijk ook niet iedere dag op Killer Heels. Leuke ketting erbij en klaar! 



Go for Chique
Heb je een date, een trouwerij, of een heel chique diner? Ook dan kun jij gewoon dit vestje dragen. Ik trok mijn hoge kokerrok uit de kast met daarom een licht roze shirtje met een strik. Vestje eroverheen en natuurlijk mijn lak leren pumps en ik ben klaar voor mijn chique diner. 


Zo zie je maar weer, wat je met één kledingstuk kan doen. Alle kledingstukken van ZoYou zijn geweldig te combineren. Ook hebben ze echt geweldige sieraden en andere accessoires. www.zoyou.nl is zeker een kijkje waard. 

6 opmerkingen:

  1. Ik vind die outfits zo leuk! Ik ga meteen kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haha ik had je wel herkend hoor! Ik had al eerder een berichtje geplaatst, maar denk dat je niet wist dat ik dat was ;-)
    ik heb mn blog sinds eind december! Jij hebt je blog al wat langer toch? Hijs leuk! :)
    xxx Kylie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah leuk zeg!

    Thanks :D Ik heb een sony alfa 200! Hijs echt fijn!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. super leuk! moet je vaker doen joh! leuk bedacht :)

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.