dinsdag 17 mei 2011

Boek Review: Opening NightVandaag iets wat jullie misschien niet van Pretty Beauty Land verwachten: een boek review! Ik kreeg laatst een ontzettend mooi boek opgestuurd van Yolande Schyns, de schrijver van het boek Opening Night. Het duurde niet lang of ik had het boek uit. Wat dat betreft ben ik wel een lees freak, maar meestal met tijden. Soms lees ik achter elkaar 10 boeken uit en dan weer maanden niet. 

Ik vind het heerlijk om te lezen. In bed, in bad, tijdens het zonnen, op de bank of gewoon als je even niets te doen hebt of eventjes niet wilt doen. Dan kruip ik maar al te graag in een boek om mijn eigen fantasie erop los te laten. Terwijl ik lees krijg ik namelijk een beeld bij het verhaal. Hoe de mensen eruit zien, waar ze leven en hoe de plekken eruit zien waar het verhaal zich afspeelt. En juist dat vind ik zo heerlijk aan boek. Fantaseren! 

Ik wil dit boek graag met jullie delen, omdat ik dit boek in één ruk heb uitgelezen. De personages zijn leuk bedacht en verhaal is ontzettend spannend. Tot de laatste bladzijde bleef het ook spannend. En daar hou ik van! Even een stukje waar dit boek over gaat:
Loulou heeft een relaxed leven. Ze woont samen met haar vriend op één van de mooiste plekjes van Maastricht. Ze heeft een afwisselende baan en leuke vrienden. Haar leven verandert compleet als ze verliefd wordt op Serge, de stiefvader van haar vriend. Hij verleidt haar, verwent haar en helpt haar met haar carrière. Zij geeft zich over aan deze passie en geniet van elk gestolen moment. Maar niet alleen liefde en hartstocht kruisen Loulou's pad. Een nieuwe collega heeft het namelijk op haar gemunt. Vanaf dat moment wordt ze heen en weer geslingerd tussen angst, haat en hartstocht. 

Een boek dat je zeker gelezen moet hebben. Een prachtig spannend en romantisch verhaal. Ik ga natuurlijk niet teveel verklappen, want dan hoef je het boek niet meer te lezen. 

Opening Night kun je gewoon bestellen via bol.com voor voor € 14,95. Leuk als cadeau voor je moeder, oma, opa, tante, vriend, vriendin enzovoorts. Iedereen die van lezen houdt kan dit boek waarderen. 

5 opmerkingen:

  1. Klinkt als een goed boek en ideaal voor mee op vakantie ;-) Mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is niet mijn soort boek, maar fijn dat het jou goed beviel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heb deze ook een tijd terug gelezen, een erg spannend boek inderdaad en had het ook snel uit ^_^ Fijn dat jij het ook zo een leuk boek vond :D

    BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.