woensdag 18 mei 2011

Sweet Summer: Mijn perfecte Sabon geur!


Stiekem ben ik best wel een beetje, heel erg fan geworden van Sabon. Misschien was dit jullie al opgevallen aangezien het aantal reviews dat al online heeft gestaan op Pretty Beauty Land. Sabon heeft verschillende verzorgingsproducten. En ieder product is in meerderen geuren verkrijgbaar. Inmiddels heb ik al heel veel geuren gebruikt en getest. En nu eindelijk heb ik mijn perfecte Sabon geur gevonden én mijn favoriete Sabon producten! 


De geur waar ik helemaal gek op ben is de geur 'Sweet Summer'. Dit is volgens mij de zoetste geur van Sabon en ik als echte zoetekauw ben hier natuurlijk helemaal weg van. Sweet Summer ruikt voor mij naar heerlijk zomers zoet fruit, maar de geur  is ter gelijkertijd ook erg fris. Ik geniet er echt van als ik mijn favoriete producten van Sabon gebruik en deze producten hebben natuurlijk de geur 'Sweet Summer'. 

Butter Cream
Heerlijk, heerlijk, heerlijk! Ik was op zoek naar een voedende body butter voor mijn lichaam. Vanwege mijn eczeem heb ik natuurlijk een super droge huid. Gelukkig kan ik met deze Butter Cream Bye Bye zeggen tegen dat droge velletje. En die geur? Tjaaa goddelijk he! 

Ik heb al eens een review over deze Butter Cream geschreven. Die kun je hier vinden. 


Body Gel Polisher
Mijn tweede favoriete product van Sabon is de Body Gel Polisher. Ik heb aardig wat scrubs in mijn stash, maar deze Body Gel Polisher is echt ontzettend fijn! Het is geen super grove scrub,  maar voor mij precies goed. Mijn gevoelige huidje kan namelijk geen heftige scrub beurt aan. Deze scrub maakt mijn huidje poezelig zacht!

Ook over de Body Gel Polisher heb ik al een review geschreven. Weliswaar in een andere geur, namelijk Patchouli Lavender Vanilla. Maar het product is gewoon hetzelfde. Die review kun je hier lezen. 


Hebben jullie al iets van Sabon? Zoja, wat is jouw favoriete product en/of geur? Let me know in de comments!  

8 opmerkingen:

 1. Ik heb nog nooit iets van Sabon gekocht. De dichtsbijzijnde winkel is in Antwerpen en toen ik daar was, vond ik het allemaal aan de ietwat dure kant. Maar het ruikt er wel lekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken het wel, zit ook in Rotterdam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jep, Ben Saunders was er ook :D Als je hem leuk vindt, moet je zeker het filmpje kijken van "Dochters" die hij samen zong met Marco, stond dichtbij toen ^_^ En ook "Dry your eyes" kan je bekijken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou ook echt van Sabon! Ik vind al hun geuren wel iets hebben en zou het liefst gewoon alles kopen :) Maar mijn favoriete geur is toch wel vanilla-patchouli-lavendel, ik heb er voorlopig alleen nog maar een badschuim en bodylotion van, maar ik ga mijn collectie zeker nog uitbreiden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij hebben thuis de handcreme in patchouli lavendel vanille, heerlijk. Mijn moeders lievelingsgeurtje van sabon.

  BeantwoordenVerwijderen

Houd met je reactie rekening met de volgende regels:
* ABN graag, geen BrEeZaH of CAPSLOCK
* Kritiek en commentaar welkom, mits het onderbouwd en niet beledigend is.
* Respecteer elkaar dus geen gescheld.
* Geen spam naar eigen of andere sites.